Kidman nem dúlta fel Law házasságát

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Nicole Kidman és Az órák rendezője, Stephen Daldry

Nicole Kidman legújabb filmjének, Az órák-nak londoni bemutatóján újságírók kérdésére elmondta: nem igazak azok az állítások, hogy gyengéd szálak fűzik Jude Law-hoz, ahogy az sem, hogy a férfi miatta válik el feleségétől.

Jude Law ugyanis nemrégiben válókeresetet adott be felesége, a divattervező Sadie Frost ellen. Nem sokkal a színésznő megérkezése előtt Law bevallotta az újságíróknak, hogy rendkívül nehéz időszakon ment át az elmúlt hetekben, egyúttal kérte: a sajtót: tartsa tiszteletben a magánéletét.

"Úgy gondolom, ez az ő magánügyük, és ezt tiszteletben is tartom. Nem kívánok semmit hozzáfűzni" - tette hozzá később Kidman is.

Sadie korábban kórházba került egyre súlyosabb depressziója miatt. Szemtanúk szerint Jude döntése testileg-lelkileg megtörte az asszonyt, aki továbbra is reménykedik abban, hogy rendbe jöhet a házasságuk. Egyes híresztelések szerint Law felesége valójában öngyilkossággal próbálkozott, ezért volt szükség a kórházi kezelésre.

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.htmlNicole Kidman honlapjahttp://www.geocities.com/Hollywood/Academy/1549/Jude Law honlapjahttp://www.jude-law.net/Ki a legszexibb férfi?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30669

"Elviselhetetlen helyzet ez Sadie számára. Ő ugyanis egyáltalán nam akar válni, Jude viszont hajthatatlan. Felkeresett egy válóperes ügyvédet is. Azt mondta, nem fogja megtenni Sadie-nek azt a szívességet, hogy vele marad. Azóta többször is találkoztak ugyan, de csak hogy megbeszéljék a válás részleteit. Jude imádja a gyermekeit, és arra törekszik, hogy a válás minél kevesebb fájdalmat okozzon nekik" - mondta a házaspár egyik barátja a The Sun című brit bulvárlapnak nyilatkozva.

A pár legkisebb gyermeke, Rudy tavaly szeptemberben született. Két idősebb gyermekükön, Raffertyn és Irisen kívül együtt nevelik Sadie előző házasságából született fiát, Finleyt is.