Julia Roberts inkább a fakanalat választaná

Vágólapra másolva!
Julia Roberts épp a Mona Lisa mosolya című filmet forgatja, amely arra buzdítja a nőket: merjenek ambiciózusak lenni, a férfiakhoz hasonlóan tegyenek meg mindent karrierjük érdekében. Julia viszont épp az ellenkezőjét gondolja: a forgatás helyett szívesebben maradna otthon és főzne vacsorát.
Vágólapra másolva!

Julia Roberts nem sokkal az után kezdte el forgatni a Mona Lisa mosolya című filmet, hogy tavaly házasságot kötött az operatőr Danny Moderrel. A színésznő azonban szívesebben sürgölődött volna még egy kicsit a konyhában, mint a forgatáson - adta hírül az Ananova.com.

"A film arról szól, hogy nincs abban semmi kivetnivaló, ha a nő is építi a karrierjét. Azt hiszem, úgy jellemezhetném a jelenlegi helyzetemet, hogy bort iszom, miközben vizet prédikálok. Rizsszem van a hajamba gabalyodva, amikor dolgozni megyek, és legszívesebben otthon maradnék, hogy tovább főzőcskézzek" - nyilatkozta a színésznő, aki nála jóval fiatalabb színésznőkkel szerepel együtt a filmben.

Az Entertainment Weekly magazinnak adott interjújában Julia azt is bevallotta, hogy öregnek érezi magát Maggie Gyllenhaal, Kirsten Dunst és Julia Stiles társaságában: "Hajasbabáknak tűnnek a szememben."