Julia Roberts szívrohamot kapott

Vágólapra másolva!
Julia Roberts épp első házassági évfordulóját ünnepelte férjével, Danny Moderrel Olaszországban, amikor hirtelen elfehéredett, és levegő után kapkodott. A helyszínre érkező orvos megállapította, hogy a színésznő szívrohamon esett át, és ellátta gyógyszerekkel.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIJulia Roberts egészsége kb. egy éve romlott meg, épp akkor, amikor elhatározta, hogy gyereket szeretne újdonsült férjével, Danny Moderrel. Először az derült ki róla, hogy egy ritka vérbetegségben szenved, amely akár a gyermekszülésnek is akadálya lehet. Most pedig - majdnem egy évvel később - a szívével történt baj.

Férje, Danny Moder szerencsére épp a közelben volt, mikor a sztár rohamot kapott. Olaszországi nyaralásuk alkalmával - mellyel azt ünnepelték, hogy egy nagyobb krízis után sikerült házasságukat megmenteni, és az első évfordulót megérni - meglátogatták Giorgio Armani szicíliai villáját. A társaság egészen addig jól érezte magát, míg Julia Roberts váratlanul el nem fehéredett, és fuldokolni nem kezdett.

Julia Roberts linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/film,_szinhaz/szinhazmuveszet/szineszek/kulfoldi_szineszek/Julia_Roberts

A barátok azonnal beadták neki a szokásos gyógyszerét, és orvost hívtak hozzá. Mire Salvatore Giorgio kardiológus a helyszínre érkezett, a színésznő már kicsit jobban volt, de elhatározta, hazatérte után újabb alapos kivizsgálásnak veti alá magát.