Julia Roberts unokahúga sztár lesz

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Emma Roberts szinte beleszületett a hollywoodi milliőbe, és ennek alaposan megtapasztalhatta pozitív és negatív oldalát is. Egyik nagynénje, Julia Roberts például feljutott a csúcsra, a másik, Lisa azonban csak Julia mellett statisztál. Édesapja, Eric Roberts az arany középúton találta meg a helyét: ha nem is a legnagyobb költségvetésű filmekben, de rendszeresen alakít főszerepeket különféle hollywooodi produkciókban.

Eric Roberts hivatalos honlapjahttp://www.ericrobertsactor.com/Julia Roberts rajongói oldalahttp://projekt.pinknet.cz/JuliaRoberts/Julia Roberts linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/film,_szinhaz/szinhazmuveszet/szineszek/kulfoldi_szineszek/Julia_Roberts

Emma előtt azonban még korlátlanok a lehetőségek. A 12 éves kislány két éve kóstolt bele a filmezésbe. Egyik első szerepét azonban máris egy szuperprodukcióban, a Betépve című alkotásban kapta, melyben Johnny Depp és Penelope Cruz alakította a főszerepet. Azóta tehetsége szemet szúrt másoknak is, és egyre komolyabb feladatokat kap.

Most pedig eljött a pillanat, hogy akár sztárrá is váljon: Beth LaMure rendezőnő rábízta a Daisy Winters című filmjének főszerepét. A Warner Brothers által gyártott alkotásban egy 11 éves kislányt alakít majd, aki fényképész édesanyjával él egy Oregon állambeli kisvárosban. Egy tragédia következtében egész élete megváltozik, és különleges életút nyílik meg előtte. Édesanyját a britek egyik feltörekvő csillaga, Rachel Weisz alakítja, aki szintén egyre nagyobb eséllyel pályázik a hollywoodi sztár státuszára.