Monica Bellucci érzéki karaktert alakít

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HavariaPress

A szépséges színésznő nem árult el hatalmas titkokat, azt mindenesetre igen, hogy filmbeli karakterét a Persephone névre hallgat.
"A figura, akit alakítok vészélyes, érzéki és nagyon jó humora van" - nyilatkozta az egykori model.
Persephone, vagyis Perszephoné görög mitológia alak, a főisten Zeusz és Démétér lánya, akit az alvilág ura, Hádész elrabol és életét az ő oldalán kell leélnie, mint az alvilág úrnője.

A Mátrix folytatásában, akárcsak a nagysikerű elsőrészben, rengeteg harcjelenet lesz látható, melyek komoly felkészülést követeltek meg a színészektől. A temperamentumos szépség, Monica Bellucci is szerepelt jó pár ilyen jelenetben, bár a falon futni, mint az első részben Keanu Reevest, biztosan nem látjuk majd.

Az egykor forradalmian új, lehengerlően eredeti akciófilm soron következő folytatása, a Mátrix - Újratöltve májusban kerül bemutatásra a tengerentúlon, míg a harmadik rész, a Mátrix - Forradalmak tervezett premierje nyárra tehető. A két folytatás a készítők szándéka szerint még izgalmasabb, még eseménydúsabb lesz, mint az első epizód. A történet is legalább olyan eseménydús lesz, mint Neo és társainak első kalandja, s a szerelmi szál is tovább bonyolódik.