Winona Rydert a divat menti meg

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIMarc Jacobs végül is sokat köszönhet Winona Rydernek. Bár az általa tervezett kollekciók és a nevével fémjelzett márka eddig is ismert volt Amerikában, amióta a színésznő megpróbálta ellopni egyik ruhakölteményét, azóta még többet hallani róla. A ruhacég vezetősége ezért úgy döntött, meghálálja az ingyen reklámot Rydernek, és felkéri a 2003-as kampány főszerepére. "Szeretnénk használni Winonát, végtére is mindig jó vásárlónk volt"- nyilatkozta Robert Duffy, a cég elnöke. "Természetesen számítunk rá, hogy ez a lépés sok vitát vált majd ki, de nem hiszem, hogy negatív megítélésben részesülhetne. Winona évek óta viseli a ruháinkat."

A színésznő öltözködése eddig is témája volt az amerikai sajtónak, és szinte minden újságíró elismerte, hogy az ízlése makulátlan. Még a tárgyalásokon is kifogástalan öltözékben és szolid sminkkel jelent meg, ami némileg javított megítélésén az egyébként csípős nyelvű bulvárlapok újságíróinak körében.

A Marc Jacobs-kampány fotózásának időpontját már ki is tűzték 2003 januárjára, helyszínül pedig Los Angelest jelölték meg. A világ egyik leghíresebb divatfotósa, Jürgen Teller a 2003-as év tavaszi/nyári kollekcióját örökíti meg a színésznőn.