Winona Ryder három év próbaidőn

Vágólapra másolva!
Winona Ryder elkerülte e börtönt, viszont három év próbaidőt rótt ki rá a bíró, valamint pénzbüntetésre és 480 óra közmunkára ítélte pénteken.
Vágólapra másolva!

"Nincs szándékomban példát statuálni Önnel, de ha ismét lopni fog, börtönbe megy" - figyelmeztette a színésznőt Elden Fox bíró. Az ítélethirdetést a Beverly Hills-i bíróságon több televízió is egyenes adásban közvetítette.

Az esküdtszék november 6-án bűnösnek találta a színésznőt nagy értékben elkövetett lopás és vandalizmus vétségében, és ezért a bíró akár három év börtönre is ítélhette volna, de az ügyész a vádlott büntetlen előélete miatt nem javasolt szabadságvesztést.

Winona Rydernek 3700 dollárpénzbüntetés kifizetésén kívül 6300 dollár kártérítést kell fizetnie a Saks Fifth Avenue áruháznak, valamint drogelvonó és pszichológiai tanácsadó programban kell részt vennie. A közmunkát április 7-ig kell teljesítenie, összesen három előre kijelölt helyen, köztük egy AIDS-es csecsemőket gondozó alapítványnál.

Drogterápia és pszichiátria vár Winona Ryderre/szorakozas/20021204drogterapia.html

Az elvonó terápiára azért kötelezték, mivel nyolc különféle nyugtatót és fájdalomcsillapítót találtak nála, amikor a Saks luxusáruház biztonsági őrei feltartóztatták és megmotozták.

Winona Rydert 2000 májusa óta már háromszor is rajtakapták lopáson, de azokban az áruházakban eltekintettek a feljelentéstől. A pszichológiai tanácsadás feltehetően ennek szól. Winona Ryder tavaly decemberben húsz különféle árucikket rejtett a táskájába vagy a kabátja alá a Saks áruházban, és az öltözőfülkében a szövetbe is belenyesve ollóval levágta róluk a biztonsági kódot.

A 31 éves, filmenként milliókat kereső színésznőt az Ártatlanság kora (1993) és A Kisasszonyok (1994)című filmekben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték.