Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Cris Judd összejött az M.I.B. 2 sztárjával

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTICris Judd nyilvánvalóan bukik az egzotikus külsejű nőkre. Sőt, azt sem bánja, ha partnere színésznő, minthogy az utóbbi időben csak velük hozta össze a sors. Miután Jennifer Lopezszel szakítottak, egy Jaimy Pressly nevű hölgy oldalán vigasztalódott, aki épp hollywoodi karrierjét építi.

A románc azonban nem tartott sokáig, mert máris felbukkant egy új csillag Cris Judd mellett. Rosario Dawsnonnal egy hónap alatt legalább három partin vettek részt, és mindenhol feltűnően jelezték szoros összetartozásukat. Előbb egy felkapott hollywoodi szórakozóhelyen, az Ivarban látták őket november 13-án, ahol Cris vörös rózsát ajándékozott barátnőjének. Forró ölelések és csókok után Cris fekete Mercedesében távoztak a bárból. Három nappal később Las Vegasban tűntek fel, ahol több partin is részt vettek.

A Men In Black 2 honlapjahttp://www.sonypictures.com/movies/meninblack/A 25th Hour honlapjahttp://touchstonepictures.go.com/25thhour/

A 23 éves színésznő egyébként nemrég szakított előző kedvesével, a Dawson és a haverok főszereplőjével, Joshua Jacksonnal. Az elválást állítólag az okozta, hogy a színésznő fél az elkötelezettségtől, barátja pedig már az esküvőt tervezgette.

Forrás: MTIMindenesetre Rosario Dawson neve nem ismeretlen Amerikában, és ennek oka nem is csak a magánélete, hanem a munkája. Főszereplője volt ugyanis a Men In Black - Sötét zsaruk második részének, amelyben Will Smith szerelmét alakította. December 16-án pedig bemutatják új filmjét, melyet a híres kliprendező, Spike Jonze rendezett. A 25th Hour-ban Edward Norton partnereként látható, szintén a legfontosabb női szerepben.

Az egzotikus külsejű színésznő ereiben kubai, afrikai, Puerto Ricó-i és ír ősök vére csörgedez. Szépségéhez azonban tehetség is társult, amit korán felfedeztek a film amerikai fővárosában. A jövő évre már két szerepről írt alá szerződést, így nem árt, ha van egy kis hírverés a magánélete körül - jó reklám neki és a produkcióknak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről