Will Smith és J.Lo egy nagy klasszikusban

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: HölgyórumHogy pontosan melyik stúdiónak is, azt még nem lehet tudni, legfeljebb csak sejteni, hiszen Joel Schumacher egyelőre két nagy céggel is tárgyalásokat folytat. Mint azt az MTV-nek elmondta, "egyelőre nem lehetünk biztosak benne, hogy a film elindulhat, de érzem, hogy a stúdiók nem pusztán érdeklődnek a film iránt."

Will Smith és Joel Schumacher már évek óta törik a fejüket az Egy csillag születettújra vászonra vitelén. Jennife Lopez azonban csak nemrégiben jelezte, szívesen csatlakozna a stábhoz. Ez nemcsak új lökést adott a produkciónak, de feltehetőleg a megvalósuláshoz is jócskán közelebb segítette. Smith szerint: Jennifer imádta az ötletet, az egész koncepciót. "Amit pedig én imádok Jenniferben, az az, hogy körülötte minden olyan könnyen latinossá válik. A környezet, a zene - mindent megcsinálhatnánk olyan latinos beütéssel, ami minden eddigi feldolgozástól megkülönböztetné."

Schumacher rendező nagy rajongója Will Smithnek. "Jennifert alig ismerem, egyszer forgattam csak vele, valami kampányhoz, már nem is tudom. Arra viszont emlékszem, hogy lélgzetelállítóan bájos és gyönyörű volt. Willt régóta ismerem, rengeteget dolgoztunk együtt. Igazi gentleman.

Az Egy csillag születikeleddig négyszer vitték filmre, leghíresebb mind közül talán az 1954-es James Mason és Judy Garland nevével fémjelzett feldolgozás lett.