Guy Ritchie kommentálta filmje bukását

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: --"Nem kerül az európai mozikba, mert egy nagy rakás sz.r" - nyilatkozta Guy Ritchie új filmje, a Swept Away kapcsán, ami élete eddigi legnagyobb kudarcélményét okozta. Lina Wertmüller 1970-es évekbeli filmjének újraforgatott változata az első közös játékfilmje volt feleségével, Madonnával, aki a főszerepet alakította. Vele szemben a kritikusok talán még kíméletlenebbek voltak, mert Ritchie-t azért mentegették korábbi sikerfilmjei miatt. Madonna mindig is pocsék színésznő hírében állt, és ez most sem változott.

Guy Ritchie azonban természetesen hitt az ügyben. Mindenütt bizonygatta, hogy felesége jó színésznő, és ő - mint rendezője - ezt meg is fogja mutatni a világnak. Az Oxford Unionnak így beszélt erről múlt héten: "Az eredeti szándék az volt, hogy készítsünk a feleségemel egy zaftos kis művészfilmet, de valamiért csak sz.r jött ki belőlünk, semmi más." Kemény szavak.

A Swept Away honlapjahttp://www.sonypictures.com/movies/sweptaway/

A Ravasz, az Agy… és a Blöff rendezője azonban magában még menti a projektet: "Azért annyit mégiscsak sikerült elérnünk, hogy a filmünk kritikáival sikerült az újságok címlapjára kerülni. Ez példátlan teljesítmény, ha belegondol az ember. Legalább 21 amerikai lap hozta le az első oldalon, hogy milyen szörnyű film…De hozzá kell tennem, hogy szerintem azért ennyire nem rossz. Sőt, jó film. Csak széttárni tudom a karom."