Kémfotó a Triumph legújabb motorjáról

Vágólapra másolva!
Angliában, tesztelés közben kapták lencsevégre a Triumph Tiger legújabb változatát, amely állítólag még ezen a nyáron be is mutatkozik.
Vágólapra másolva!

A Triumph Tiger egy megbízható, remekül motorozható túraenduró, de mind a technikája, mind a külseje felett régen eljárt már az idő, így a modellváltás szinte kötelező lépés az angol gyár részéről. Ha hinni lehet a brit Motorcycle News értesüléseinek, akkor a képen látható új Tiger már a nyáron bemutatkozhat, sőt a nyár vége felé már a szalonokban is ott csilloghat.

A külsőt tekintve egyértelműen látszik, hogy a Tiger követi a tavaly bemutatott 675-ös Daytona által elindított "hegyesebb" irányvonalat, ami remekül áll az endurónak is. Az első fordított villa és a rajta virító radiálisan szerelt féknyereg szívderítő látvány, akárcsak az igényes kivitelű hátsó lengőkar, amely úgy néz ki, mintha egy sportgépről szerelték volna át.

Az erőforrás a Speed Triple-ből és Sprint ST-ből már ismert soros háromhengeres, 1050 köbcentis blokk lesz 120 lóerő körüli teljesítménnyel.