Mila Kunis meztelen szelfikről és intimkehelyről mesélt

Mila Kunis
Vágólapra másolva!
A gyönyörű színésznő egy női magazinnak adott őszinte interjút.
Vágólapra másolva!

Az Azok a 70-es évek show című sorozatban feltűnt sztár a Glamour magazin augusztusi címlaplánya, így a belső oldalakon a róla készült csodás fotókon kívül egy hosszú interjút is olvashatunk vele.

Forrás: Steven Pan / Glamour

Kunis sok mindenről mesélt a lapnak: az anyaság kontra karrier témáról, családjáról, azaz ukrán szüleiről, férjéről, a szintén színész Ashton Kutcherről és 19 hónapos kislányukról, ezenkívül a természetes szépségről és a retusálásról is, hiszen a magazin hátsó borítóján egy smink nélkül készült fotó látható róla.

Én meg úgy voltam vele, hogy hát ez még csak nem is én vagyok. Mi ennek az értelme? Engem akartak, utána meg csináltak egy olyan verziót, ami nem én voltam. Teljesen kiakadtam" – háborgott a színésznő.

Forrás: Steven Pan / Glamour

Ami a komolyabb dolgokat illeti, férjével való kapcsolatáról Kunis azt mesélte, hogy nem tudnak kamuzni egymásnak, hiszen betéve tudják a másik arcának minden rezdülését. A két színész ugyanis már nagyon régóta ismeri egymást, tizenévesként együtt dolgoztak az Azok a 70-es évek show-ban. A régi kapcsolatra való tekintettel pedig nincs is semmi, amit ne tudnának egymásról.

A fiatalkori közös munka után azonban egy időre eltávolodtak egymástól (abban az időszakban például, amikor Kutcher a nála 16 évvel idősebb Demi Moore férje volt), és a színésznő bevallotta, hogy karrierje csúcsán nem volt épp odáig mostani párjáért.

Épp a karrierje csúcsán tartott, de én úgy voltam vele, hogy jézusom, így nagyon nem bírlak, ez még csak nem is te vagy" – ismerte el Kunis.

Ashton Kutcher és Mila Kunis Forrás: Ezra Shaw / Getty Images North America / AFP

Közös gyermekükről, a 19 hónapos kislányról, Wyattről a színésznő elmondta: őrület, mennyi meglepetés éri gyereknevelés közben.

Nem volt például felkészülve arra,

hogy milyen „öngyilkos hajlamúak" a kicsik (az övé ugyanis egyfolytában veszélyes helyzetekbe sodorja magát a mászókán), ahogy arra sem, adott esetben mennyire nincs befolyással a saját gyerekére, hiszen annak már szinte az elejétől megvan az önálló személyisége („Wyatt nagyon cuki. Mindig meg akarja ölelgetni a többi gyereket. De nem tudom, ezt kitől látta, nekem biztos semmi közöm hozzá").

Forrás: Steven Pan / Glamour

Kunis ugyanakkor nem bánta meg, hogy élete mostani szakaszában a családot választotta a karrier helyett. Az is kiderült, hogy ha Kutcheren múlt volna, már sokkal hamarabb lettek volna gyerekeik, de neki még volt egy pár filmes szerződése (legutóbb a 2015-ös Jupiter felemelkedésében láthattuk, legközelebb pedig az idén nyáron érkező Rossz anyákban tűnik fel). Most azonban a színésznő rövid szünetet tart, hiszen éppen második gyermekükkel várandós.

Forrás: Steven Pan / Glamour

Mila Kunis az interjúban a múltról is ejtett pár szót. Elmondta, hogy a szülei mindössze egy bőrönddel és 250 dollárral érkeztek meg Amerikába, és évekig kidolgozták a belüket, miközben esti iskolában tanultak, hogy eltartsák a családot és feltörjenek. De sikerült nekik, és Kunis maga hiába nőtt fel szegénységben, ezt szüleinek köszönhetően sosem érezte. A munkamorálról pedig eközben (hiszen édesapja vállalkozó lett, édesanyja menedzseri pozícióig küzdötte fel magát egy cégnél) nagyon sokat tanult a családjában.

A kissé elkomolyodott hangulatot a Glamour úgy oldotta, hogy a beszélgetés során készült egy jópofa videó is a sztárról. Ebben egy olyan játékot játszottak vele, amelynek során különböző dolgokról mondhatta el röviden a véleményét, arra koncentrálva, hogy megszállottja-e az adott dolognak, vagy hidegen hagyja.

Ha megnézzük a felvételt, megtudhatjuk például, mi a véleménye a színésznőnek Donald Tumpról (határozottan ellenzi a politikáját), az étterembe járásról (szívesebben eszik otthon), a meztelen szelfikről (tőle aztán csinálja, akinek kedve van hozzá), az intimkehelyről (még nem próbálta, de szerinte jó ötlet) vagy épp a Tinderről (nagyszerű találmánynak tartja).