Nős férfi szeretője lett Sienna Miller

Vágólapra másolva!
Sienna Miller színésznő egy nős, négy gyermekes családapával vigasztalódik Ryhs Ifansszal való szakítása után: a Csillagpor című film egyik szereplője nyíltan csókolózott Balthazar Getty színésszel.
Vágólapra másolva!

Sienna Miller színésznő egyre kevésbé titkolja, hogy újra szerelmes: a Csillagpor című film szereplője - Ryhs Ifansszal való szakítása után - Balthazar Getty színésszel, a Testvérek és a Bűbájos boszorkák című sorozatok egyik szereplőjével vigasztalódik. A 27 éves hírességet láthatóan egyáltalán nem zavarja, hogy Getty nős, ráadásul négy gyermeke van.

A párt először Prágában fotózták le a paparazzók, félreérthetetlen helyzetben, majd nemrég újabb képek jelentek meg róluk: Getty és Miller Olaszországban nyaralnak a barátaikkal, és nyíltan ölelkeznek és csókolóznak.

Forrás: Getty Images


"Sienna napról napra ellenállhatatlanabbnak találja Balthazart, egyszerűen imádják egymást" - árulta el a Daily Mail brit napilapnak a színésznő egyik ismerőse. "Sienna mindenkinek azt mondja, hogy életében nem volt még ilyen szerelmes."

Balthazar Getty, aki nyolc éve házas, néhány hete még tagadta, hogy bármi köze lenne Millerhez, a kapcsolatukról szóló pletykákat "hazugságnak" minősítette.

Sienna Miller korábban Jude Law és Ryhs Ifans színészekkel randevúzgatott. Gettyt romantikus szálak fűzték Drew Barrymore színésznőhöz és Milla Jovovich-hoz is.