Jude Law volt szeretője fél Sienna Millertől

Vágólapra másolva!
Miközben Sienna Miller és Jude Law megint összeveszett és újra szakítottak, a színész korábbi szeretője, aki dadusként dolgozott Law-ék házában, már az utcára sem mer kimenni egyedül. Attól retteg, hogy Sienna vadászik rá.
Vágólapra másolva!

Daisy Wright félelmei nem alaptalanok, ugyanis Sienna Miller elég harciasan nyilatkozott nemrégiben az egyik bulvárlapnak. A Law család dadája korábban összeszűrte a levet Jude-dal, ezért a színészpár szakított egymással. Hetekkel később Sienna nagy nehezen megbocsátott hűtlen kedvesének, de Daisynek azt üzente: jobban teszi, ha óvatosan közlekedik a városban, nehogy összetalálkozzanak valahol.

"Várom azt a percet, amikor összetalálkozunk az utcán, ami egyszer úgyis megtörténik. Szóval járjon óvatosan, mert ha egy sötét utcán futunk össze, akkor meglátja, mit kap tőlem" - nyilatkozta a harcias Sienna. Bár azóta kedvesével is újra összeveszett (már vagy századszor), az egykori dada még mindig úgy érzi, hogy veszélyben van. Még azt sem tartja kizártnak, hogy a rendőrség segítségét kérje.

Daisy Wright egyik barátja így mesélt a jelenlegi helyzetről: "Daisy nagyon kiborult az utóbbi hetekben, nem tudja elhinni, hogy Sienna ilyeneket mondott. Mindenki tudja, hogy kettőn áll a vásár, nem lehet csak őt hibáztatni a történtekért. Mi azt javasoltuk neki, hogy menjen el a rendőrségre. Ilyen gyerekes fenyegetésekkel nem lehet tönkretenni egy ember életét, ezt még egy híresség sem engedheti meg magának."