Börtönbe kerülhet Amy Winehouse

Vágólapra másolva!
Nyomoz a rendőrség Amy Winehouse brit énekesnő után - lehet, hogy a többszörös Grammy-díjas híresség börtönbe kerül; a hét közepén ugyanis megtámadott egy férfit az utcán.
Vágólapra másolva!

Amy Winehouse brit énekesnő ellen a londoni rendőrség nyomozást indított, és akár börtönbe is kerülhet: a többszörös Grammy-díjas, botrányairól elhíresült énekesnő ugyanis szerdán megtámadott és bántalmazott egy férfit. A nyomozás tényét hivatalos források is megerősítették, de további részleteket nem voltak hajlandóak elárulni.

A rendőrségi beszámoló szerint "egy 38 éves férfi megvádolt egy 24 éves nőt, hogy lefejelte őt egy Chalk Farm Road előtt bár közelében".

A Sun című angol magazin szemtanúkra hivatkozva azt írja, hogy Winehouse szerdán hajnalban lefejelt egy férfit, aki megpróbált neki megállítani egy taxit - egy másiknak pedig beleöklözött az arcába. Egy harmadik ismeretlen jobban járt: vele az énekesnő hosszú percekig csókolózott egy bárban, majd dühében (bár azt nem tudják, mi váltotta ki nála a rohamot) összetört több berendezési tárgyat a szórakozóhelyen.

"Amy rettenetes állapotban volt, össze-vissza üvöltözött, és káromkodott" - mondta a lapnak az egyik jelenlévő. "Közölte, hogy ő egy legenda, és mindenki takarodjon el a közeléből, mert be akarja venni az adagját."

Ha a rendőrség vádat emel Winehouse ellen, az énekesnő akár hat hónapra is börtönbe kerülhet.