Lindsay Lohan Marylin Monroe bőrében

Vágólapra másolva!
Lindsay Lohan amerikai színésznő, egy fotózás kedvéért Marylin Monroe bőrébe bújt - pontosabban, ugyanolyan aktképeken szerepel, mint a legendás színésznő.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai híresség, egy magazin fotózásán Marylin Monroe bőrébe bújt: "újrateremtették" ugyanis Monroe utolsó, 1962-es fotózását, amelyben a Valaki forrón szereti című film főszereplőnője meztelenül pózol. A képsorozat érdekessége, hogy a fotókat ugyanaz a Bert Stern készítette, aki Monroe-t is fényképezte.

"Jól éreztem magam a fotózáson, az sem zavart, hogy le kellett vetkőznöm" - mondta Lohan a New York magazinnak adott interjúban. "Igaz, előző este vagy kétszáz felülést csináltam."



Lohan azt is elmondta, Monroe és Heath Ledger korai haláláért ugyanaz a felelős: a hollywoodi "sztárgyár".

"Mindkettőjük halála azt bizonyítja, mit tehet Holywood az emberrel" - nyilatkozta a színésznő, aki tavaly három elvonókúrán is részt vett. "Magam is hasonló cipőben jártam, de már nem félek, mert tudom, hogy képes vagyok megakadályozni azt, hogy én is így végezzem."

Lohan korábban is kifejtette már, mennyire rajong a legendás színésznőért: szerette volna megvenni Monroe hollywoodi házát, de másban is a nyomdokaiba kívánt lépni.

"Azt akarom csinálni, amit Marilyn Monroe a koreai háború alatt: elmenni a katonáinkhoz, felállni a színpadra, és egy kicsit elszórakozatatni őket. Elképesztő azt látni, hogy egy nő, az a csodálatos szex-istennő, csak úgy elmegy egy ilyen helyre. Szeretnék egyszer olyan szex-szimbólum lenni mint ő" - mondta tavaly az Elle magazinnak a 21 éves híresség.