Kitálalt Lohan olasz szeretője

Vágólapra másolva!
Lindsay Lohan amerikai színésznő életéről újabb botrányos részletek derültek ki: olasz szeretője, Alessandro di Nunzio egy interjúban fecsegte ki az együtt töltött éjszaka részleteit.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai színésznő eddig is ismert volt botrányos viselkedéséről, most azonban újabb részletek derültek ki a "forróvérű" hírességről. Ezúttal egy olasz pincér, Alessandro di Nunzio tálalt ki egy brit napilapnak arról, hogyan töltött el egy éjszakát a Bajos csajok című film 21 éves főszereplőnőjével.

Di Nunzio a News of the World című brit pletykalapnak adott interjúban elmondta, Capri szigetén ismerkedett meg a színésznővel, egy bárban.

"Lindsay először arra kért meg, hogy menjünk együtt egy vacsorára, majd egy klubba, bulizni. Ott kezdtünk el csókolózni. Visszakísértem a szállodai szobájába, ahol Lindsay felhívott a szobájába, meztelenre vetkőzött, és azonnal nekem esett" - mesélte a pincér. "Nagyon, nagyon tapasztalt szexuális téren, nyitott és kíváncsi. Minden ki akart próbálni."

Alessandro di Nunzio azt is elmondta, hogy Lohan őszintén beszélt neki a problémáiról - a kábítószerekről és az alkoholról -, ugyanakkor egyáltalán nem törődött azzal, hogy esetleg visszaesik a függőségébe: "egész éjjel vodkát ivott".

Az olasz fiatalember állítása szerint Lohan azt mondta neki, hogy "egy kicsit beleszeretett", és "hamarosan felhívja" - de csak egy üzenetet kapott tőle néhány nappal később, amelyben azt írta, hogy "hiányzik neki".

Di Nunzio ugyanakkor az újságokból tudta meg, hogy Lindsay Lohan már aznap, amikor ők elváltak, egy másik férfival vigasztalódott - sőt, hamarosan második partnerét is lecserélte.

"Nem hiszem, hogy valaha újra találkozunk, de a szex nagyon jó volt vele, megérte" - közölte az interjú végén a pincér.