Elképesztő dolgot követel a Szívek szállodájának sztárja

Szívek szállodája csoportkép, Gilmore Girls
Vágólapra másolva!
Bár 2007-ben véget ért, a mai napig hatalmas sikernek örvend a Szívek szállodája című sorozat, mely egy fiatal édesanya és tinédzser lánya történetét meséli el. Nem véletlen, hogy műsorra tűzte az egyik legnagyobb streamingszolgáltató, a Netflix is. A sorozatot jellemzően újranézik a felhasználók, így rengeteg bevételt generálva a szolgáltatónak, épp ezért dühöng a sorozat egykori sztárja, aki pénzt követel a bevételből magának és színésztársainak is.
Vágólapra másolva!

A 49 éves Sean Gunn megelégelte, hogy a Netflix évek óta sugározza a sorozatot, mégsem fizet egy petákot sem a színészeknek a közvetítésből befolyó bevételből. Gunn szerint ez felháborító, mivel tudja, hogy a Netflix társ-vezérigazgatói, Ted Sarandos és Greg Peters "több tízmillió dolláros bónuszt adnak egymásnak". A színész nyilvánosan is felszóllította őket, hogy igazságosan osszák el a bevételt a színészek között is.

Sean Gunn éveken át alakította Kirk karakterét a Szívek szállodájában. A sorozat díszletében a főszereplővel, Lauren Grahammel Forrás: Sean Gunn Instagram

- mondta dühösen Sean Gunn, aki aljasnak tartja a streamingszolgáltató viselkedését.

"Hosszú ideig szerepeltem a Szívek szállodája című tévésorozatban, amely hatalmas bevételt hozott a Netflixnek... Nagyon hosszú ideig, több mint egy évtizeden át az egyik legnépszerűbb műsoruk volt. Újra és újra és újra streamelik, és én szinte semmit sem látok abból a bevételből, ami ebből származik" - panaszolta a színész, aki bevételeinek hiányossága miatt is a Netflixet okolja, de valójában ezeket az ügyeket a Warner Bros. Discoveryvel kellene rendeznie, hiszen hátralékai a stúdiótól származnak, ők adták át a sorozat sugárzásának engedélyét is a streamingszolgáltató számára - írja a People.

A Szívek szállodája szereplői. A sorozat még ma is nagy bevételeket generál a streamingszolgáltatónak Forrás: Warner Bros. Television