Súlyos problémáiról beszélt L.L. Junior fiatal barátnője

Dárdai Blanka
Vágólapra másolva!
Ahogyan azt korábban írtuk, újra szakíthatott L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka, akik már számtalan szakításon és békülésen túl vannak. Viharos szerelmük megviselhette a fiatal énekesnőt, aki sejtelmesen fogalmazott a rapperrel kapcsolatban, akivel feltehetőleg nem békül, hiszen elég megalázó üzenetet tett közzé a fiatal énekesnőről.
Vágólapra másolva!

Nemcsak L.L. Juniorról, hanem régóta tartó súlyos lelki problémáiról is mesélt Dárdai Blanka, aki egészen gyerekkora óta jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az őt ért negatív hatásokat. Az énekesnő elmondása szerint nincs semmilyen mentális gondja, de rá nagyon jó hatással van, hogy időnként szakemberrel is megbeszélheti az őt foglalkoztató kérdéseket.

Dárdai és L.L. Junior hol szakítanak, hol kibékülnek egymással Forrás: L.L. Junior Instagram

Szerintem nagyon jó olyan emberrel beszélgetni, aki nem az anyukád vagy a legjobb barátod, de nagyon fontos egy jó szakembert választani ehhez" - fogalmazott L.L. Junior exbarátnője, aki vélhetőleg már nem békül ki a rapperrel, aki megalázó üzenetet tett közzé Dárdairól a szakítást követően.

Az énekesnő elmondta, hogy rá kifejezetten jó hatással vannak olykor a lelki gondok, ugyanis pozitívhatással van az alkotókedvére. Nem véletlen, hogy az utóbbi időben a szerelemről ír dalokat és énekel, hiszen viharos kapcsolatuk inspirálta őt. De volt egy sötétebb időszaka is, amikor a halálról és az elmúlásról szóltak a zenéi, mivel saját bevallása szerint rettegett ettől.

De ez megszűnt, fel tudtam dolgozni. Azóta a szerelemről írok leginkább, amihez már nem a múltból, hanem a jelenből merítek" - idézi a Blikk Dárdai Blanka szavait, aki hozzátette, hogy sosem írt még annyi dalt, mint az elmúlt időszakban.

Dárdai Blankát megviselte, de meg is ihlette viharos kapcsolata L.L. Juniorral Forrás: Dárdai Blanka/Instagram