Kiderült, ki költözött be Oszter Sándor villájába

Oszter Sándor Színész galéria  Oszter Sándor FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Kossuth-díjas Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré SZEMÉLY színész
Budapest, 2013. július 4. Az idén Kossuth-díjjal kitüntetett Oszter Sándor Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész budapesti otthonában 2013. július 3-án. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
Óriási vagyont hagyott maga után a színész, diósjenői kastélyához hatalmas birtok tartozik. Szerettei sokáig hezitáltak, mi legyen az ingatlan és a terület sorsa.
Vágólapra másolva!

Októberben lesz két éve, hogy meghalt Oszter Sándor. Diósjenői otthonát szívvel-lélekkel csinosítgatta a színész. Nem csoda hát, hogy nagy nehézséget jelentett szeretteinek a kastély és az ahhoz tartozó terület sorsa. Az is felmerült bennük, hogy eladják.

Jelenleg a lányom, Szandri és a párja élnek ott. Vigyáznak rá, hogy ne romoljon az épületek állapota, gazdálkodnak és táborokat tartanak. Azt gondolom, hogy Sándor elégedetten néz le rájuk az égből" - mondta a Borsnak a színész özvegye, Failoni Donatella.

Forrás: Facebook/Failoni Donatella