Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Felháborodva vádolják G.w.M-et és Kulcsár Edinát

Kulcsár Edina és G.w.M
Vágólapra másolva!
Az egykori szépségkirálynő nemrég kitett egy videót közösségi oldalára, amin a kutyájuk kiborított egy kukát és széttépte annak tartalmát. Ahogy a cane corso bánt a szeméttel, úgy szedték szét a párt kommentelők.
Vágólapra másolva!

Felháborodtak a kommentelők, meg vannak győződve róla, hogy a pár nem foglalkozik a kutyával eleget.

– írták a Redditen. Kulcsár Edináék pedig úgy tűnik, valóban gondját viselik kedvencüknek, erről legalábbis Nyakas Gábor már korábban beszámolt. Az ismert kutyatrénert bízták meg ugyanis az eb tanításával.

Aztán idővel majd meglátjuk, mennyire jön elő belőle a zsákmányszerző ösztön, hiszen cane corso kutyáról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a zsákmányos kutyák hajlamosak arra, hogy megfogjanak bármit vagy bárkit. Magyarul keményen odaállnak a kerítéshez, és azt mondják, hogy ide nem jössz be, mert nem engedlek be. Legyen az egy másik kutya vagy ember. Majd ahogy cseperedik, ennek fényében fogjuk folytatni a kiképzését" – mondta a tréner a Borsnak.

– kezdte most a lapnak a tréner, hozzátette, nem ők az egyetlenek, akiknél ez megtörténik. "Persze, sokan keresik ilyenkor, hogy mibe lehet belekötni, de azért tegye mindenki a szívére a kezét, főleg a kutyások... Ne mondják, hogy velük nem történt még ilyen. Mindenki tudna többet foglalkozni a saját kedvencével, még én is, ezért könnyű dobálózni ezekkel a szavakkal. A lényeg viszont az, hogy Edinával és Márkkal azóta dolgozom együtt, hogy elhozták Jint. Tény, hogy mostanában kevesebb idejük volt a kisbaba és a koncertek miatt, de azt ki merem jelenteni, hogy eleget foglalkoznak a kedvencükkel. Miután pedig kikerült ez a sztori az internetre, beszéltem is velük és elmondtam, milyen praktikákkal, trükkökkel tudják lekötni a kölyök figyelmét" – zárta a tréner, aki mindenkinek azt tanácsolja, hogy a kinti kukákat zárják le és próbálják megtanítani az ebeknek, mit jelent a „nem szabad" utasítás.

Kulcsár Edina és G.w.M Forrás: Kulcsár Edina/G.w.M
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről