Csősz Boglárka nagy bejelentést tett a gyerekvállalásról

Csősz Boglárka
Vágólapra másolva!
Csősz Boglárka és férje tizennégy év együttélés, és tizenegy év házasság után döntöttek úgy, hogy elválnak. Az egykori luxusfeleséget azóta már hírbe hozták Shane Tusuppal is, de tagadta a dolgot. Most érdekes nyilatkozatot tett magánéletéről, ami azt engedi sejtetni, hogy talán már van új férfi az életében.
Vágólapra másolva!

Csősz Boglárka és a török üzletember, Burak Talu tizenegyév házasság után váltak el, ugyanis az egykori luxusfeleségnek nagyon hiányzott Magyarország, férje pedig nem akart vele hazaköltözni. Csősz elmondása szerint nagyon szereti volt férje családját, ők sem váltak el rossz kapcsolatban, de a kultúrális különbségeket nem tudta ott megszokni.

Korábban Csősz Boglárka nem gondolta, hogy valaha a gyerekvállaláson fog gondolkodni, házassága alatt nem fogalmazódott meg benne komolyabban a kérdés. Most azonban megdöbbentő kijelentést tett ezzel kapcsolatban.

"Sokan akartak visszatartani, sőt. Sok közös barátunk is azt javasolta, ne lépjek ki, ne váljak el. De én azt gondolom, minden nő – és talán minden ember – elérkezik egyszer arra a pontra, amikor úgy érzi, abban a kapcsolatban már nem tud tovább fejlődni. Ez egy olyan fejlődési folyamat, hogy ha egymást nem tudjuk követni, akkor muszáj továbblépni.

– idézi a Blikk Csősz Boglárka szavait, akire talán máris rátalált az új szerelem.

Csősz Boglárka és volt férje, Burak Talu 2019-ben Forrás: Polyak Attila/Origo