Óriási bajban van Fekete Dávid

fekete dávid, bűnügy, gyanúsított, blur, arc nélkül
Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
A 320 milliós sikkasztással és csalással vádolt Fekete Dávid jelenleg is háziőrizetben van és úgy tűnik, annak ellenére eléggé felszabadult, hogy tárgyalása befejeztével visszakerülhet a börtönbe. Az ügyészség első körben hét év börtönbüntetést és 63 millió forintnyi vagyonelkobzást kért ellene, de az egykori énekes nem vallotta magát bűnösnek, így akár 15 év börtönbüntetést is kaphat. Fekete most minden lehetőséget megragad, hogy pénzhez jusson, míg nem hozzák meg a végső ítéletet.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávid próbál normális életet élni a körülményekhez képest, és elég aktív a közösségi oldalain is, mióta kiengedték a börtönből. Az egykori énekes sokat posztol a közösségi oldalaira, azt is szívesen megmutatja, hogyan tölt időt ikerfiaival. Ezen kívül dolgozik is otthonról, úgy tesz, mintha mi sem történt volna.

Valószínűleg a bezártság is motiválja Fekete Dávidot arra, hogy próbáljon közösséget építeni az online térben, valamint minél több követője van, annál több szponzor keresi fel, hogy termékeket vagy szolgáltatásokat reklámozzon. Az ítéletre váró vádlott nagyon kedves a követőkkel, igyekszik mindenkinek válaszolni, amikor ideje engedni. Ez nem lehet véletlen, hiszen egyre több hirdetés jelenik meg oldalán, valószínűleg így próbál oldalára vonzani még több embert, ami még több hirdetőt és pénzt jelenthet számára - írja a Bors.