Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A színésznő után a férje is szabadult a börtönből

Lori Loughlin back in court for college admission scandal Horizontal
Actress Lori Loughlin and husband Mossimo Giannulli exit the Boston Federal Court house after a pre-trial hearing with Magistrate Judge Kelley at the John Joseph Moakley US Courthouse in Boston on August 27, 2019. - Loughlin and Giannulli are charged with conspiracy to commit mail and wire fraud and conspiracy to commit money laundering in the college admissions scandal. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
Lori Loughlin után a férje, a vesztegetésért szintén elítélt Mossimo Giannulli is szabadult – most pedig egy ismerősük beszélt arról, hogyan érzik magukat.
Vágólapra másolva!

Mint arról többször írtunk korábban, az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrányban Lori Loughlint és a férjét, Mossimo Giannulli divattervezőt is bűnösnek találták vesztegetésért, mindketten letöltendő börtönbüntetést kaptak.

A színésznő két hónap után szabadult tavaly decemberben, a férje pedig a napokban töltötte le öthónapos büntetését, már csak a kötelező közmunka van neki hátra. Giannulli egyébként jóval nehezebben viselte a börtönt, mint a felesége, nemcsak azért, mert több időt kellett ott töltenie, hanem azért is, mert a világjárvány miatt sokáig magánzárkában tartották: kérelmezte is, hogy engedjék el hamarabb, de csak április elején szállították át házi őrizetbe.

Lori Loughlin a férjét, Mossimo Giannullit húzza maga után az egyik bírósági tárgyalás után Forrás: AFP/Joseph Prezioso

Egy ismerősük a People magazinnak azt mondta, a házaspár hibázott, de mindketten letöltötték a büntetésüket, szeretnék újrakezdeni az életüket. Loughlin reméli, hogy minél hamarabb kap színészi munkát, Giannulli viszont annak örült a leginkább, hogy megint golfozhat.

A pár még idén szeretne elutazni valahová, és a külön töltött hónapok után megfogadták, hogy több időt töltenek egymással – magyarázta az ismerős.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről