Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Börtönbe kerülhet Gáspár Evelin volt szerelme

Gáspár Evelin
Vágólapra másolva!
Elfajult a szakítás Gáspár Evelin és volt szerelme között: a férfi állítólag fenyegeti és a róla készült meztelen képekkel zsarolja. A Gáspár család többet nem szeretne nyilatkozni a témában, reményeik szerint börtönbe jut Evelin exbarátja.
Vágólapra másolva!

Több büntetőjogi kategóriát kimerítenek azok a cselekmények, melyeket Gáspár Evelin volt szerelme tett az elmúlt napokban. Mint megírtuk, Gáspár Győző lányának volt barátja nem volt hajlandó tudomásul venni, hogy véget ért az egyéves kapcsolatuk, és zaklatje, fenyegeti a lányt. Boldizsár bosszúból olyan fotókat tett közzé az interneten, amelyeket Gáspár Evelin meztelenül látható, majd kiderült, hogy ezek olyan szituációkban készültek, amikor a lány nem volt tisztában azzal, hogy fotózzák. A képek közzététele után a két család egymásnak esett, Boldizsár édesapja pedig meg is fenyegette Evelint, hogy lefejezi az egész családot, a fejüket pedig a kerítésre tűzi - írja a Bors.

Gáspár Evelin kedd reggel a TV2, Mokka vendége volt, ahol elmondta, hogy járt már a rendőrségen, megtette a feljelentést, és számára az lenne a legmegnyugtatóbb, ha Boldizsár börtönbe kerülne.

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

A család ügyvédje szerint van esély arra, hogy börtönt kapjon a fiú a jogsértés miatt. "Evelin ügye sokkal több annál, minthogy megosztottak róla privát fotókat. Az, hogy a volt barát fotókat osztott meg, önmagában polgárjogi kérdés, sérelemdíj követelhető miatta. Ha azonban Evelin elesik reklámbevételektől, partnerprogramtól, esetleg munkáktól a botrány miatt, az már kártérítési per tárgya, akár milliós összeg - a meghiúsult munkák díja - is perelhető" - mondta Szilágyi Roland.

A büntetési tételeket a körülmények is befolyásolják. Ha kitesz a volt barát egy fotót, és feltételeket szab, vagyis, ha nem jössz vissza hozzám, akkor megint kiteszem, az már zaklatás kategória.

EZ A JOGGYAKORLAT SZERINT EGY ÉVIG TERJEDŐ SZABADSÁGVESZTÉSSEL BÜNTETHETŐ. HA AZT MONDJA, PÉNZT KÉR AZ INTIM FOTÓKÉRT, AZ ZSAROLÁS KÍSÉRLETE. HA VISZONT AZT MONDJA MEGÖLLEK TÉGED VAGY MAGAMAT, AZ MINŐSÍTŐ KÖRÜLMÉNY.

Az ügyvéd azt is elmondta, hogy Boldizsár édesapjának lefejezéssel fenyegetőző telefonja a legkomolyabb ügy, azzal mindenképpen foglalkozni kell, ott súlyos büntetés helyezhető kilátásba, hiszen amit tett, az élet és testi épség elleni fenyegetés, a zsarolás minősített esete, itt kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről