Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nyaralás után egyből a börtönbe ment Justin Bieber

The 2020 American Music Awards arts culture and entertainment music Vertical
In this handout image courtesy of ABC singer Justin Bieber performs during the 2020 American Music Awards at the Microsoft theatre on November 22, 2020 in Los Angeles. (Photo by American Broadcasting Companies, Inc. / ABC / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Courtesy of ABC" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Justin Bieber önként és dalolva vonult börtönbe, és az ő esetében ezt szó szerint kell érteni.
Vágólapra másolva!

Justin Bieber nemrég még a Turks- és Caicos-szigeteken nyaralt, ott látott lakókocsiját azonban legutóbb a Los Angeles megyei állami börtön előtt szúrta ki a TMZ – mintha az énekes a vakációjáról egyből a börtönbe ment volna.

A lap érdeklődésére az illetékes börtönszövetség elárulta, hogy Bieber a lelkészével együtt hirdette az igét: valószínűleg vallásos dalokat énekelt az elítélteknek, de elképzelhető, hogy beszédet is tartott.

Justin Bieber Forrás: AFP PHOTO / Courtesy of ABC

Biebert 2014-ben keresztelte meg újra a Hillsong gyülekezet lelkésze, Carl Lentz, aki azonban később botrányba keveredett, és kirúgták – ami miatt végül az énekes is átpártolt a Churchome gyülekezethez, annak tagjaként látogatott most a börtönbe is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről