Ezek a sztárok már a középiskola óta szeretik a párjukat

Heather Morris
Vágólapra másolva!
Habár a show-biznisz világa nem épp a sírig tartó szerelmekről híres, azért Hollywoodban sem lehetetlen a hosszú távú kapcsolat. Az alábbi love storyk nemcsak árnyalják valamelyest az előítéleteinket, de talán a szívünket is megmelengetik kicsit.
Vágólapra másolva!

Ron Howard és Cheryl Alley

Az Egy csodálatos elme és az Angyalok és démonok rendezője a kaliforniai, burbanki John Burroughs Középiskola tanulójaként ismerte meg későbbi feleségét, akivel 1975-ben, 21 éves korukban házasodtak össze.

A házaspár idén februárban a Vanity Fair Oscar-partiján Forrás: Pascal Le Segretain / Getty Images North America / AFP

Az alkotó, rajongása és szerelme jeleként, már első zsengéibe (például egy Old Paint című 1969-es westernrövidfilmbe) berakta Cherylt, akit – mint mellékszereplőt – azóta is beválogat legfontosabb műveibe (legutóbb a 2009-es Angyalok és démonok-ban láthattuk az amúgy regényíró nőt).

mondta egyszer Howard a feleségéről, akivel négy gyermekük is van, köztük a híres színésznő, Bryce Dallas Howard.

Habár a szóban forgó, azóta felnőtt gyerekek mindezt nagyon zavarba ejtőnek találják, a szülők, minden bizonnyal romantikus gesztusként, úgy választottak nekik középső nevet, hogy az utaljon arra a helyszínre, ahol megfogantak (Bryce Dallas még viszonylag jól járt a texasi nagyvárossal, de az ikertestvérek, Paige és Joselyn nevében a Carlyle a manhattani Carlyle Hotelt jelenti).

LL Cool J és Simone Smith

A jelenleg az NCIS: Los Angeles-ben jeleskedő rapper is középiskolásként ismerte meg későbbi feleségét, még 1987-ben, bár ők nem egy helyre jártak. „Még csak olyan 19 voltam. Húsvét volt, és az anyám kocsijával furikáztam a telepen. Megálltam, hogy köszönjek egy barátomnak, aki megkérdezte, hogy:

mesélte megismerkedésük történetét maga a sztár 2012-ben Jimmy Kimmel talkshow-jában.

A házaspár a 2016-os Grammy-gálán Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

A sztori folytatása, hogy LL Cool J-nek igazából semmi kedve nem volt megismerkedni az illető rokonával, de aztán megpillantotta a szóban forgó lányt, és még mielőtt visszautasította volna az ajánlatot, gyorsan korrigált:

– mondta.

Nyolcévi randizgatás után a két fiatal 1995-ben házasodott össze, és a Howard házaspárhoz hasonlóan négy gyermekük született. LL Cool J és Simone Smith a családalapításon és gyereknevelésen kívül is sok mindenen átment: 2004-ben a nőnél rákot diagnosztizáltak, de több évig tartó kezelések és rehabilitáció után az asszony – aki egyébként sikeres ékszertervező – immár újra a régi.

A folytatásért lapozzon!