Tíz dolog, amit nem tudott az Agymenők szőkeségéről

InStyle, Post-Golden Globes Party 2017, Kaley Cuoco
Vágólapra másolva!
Az Agymenők Pennyje, a sorozattal világszerte ismertté vált Kaley Cuoco a napokban ünnepelte a 32. születésnapját, ennek alkalmából összeszedtünk róla tíz érdekességet. Tudja, hogy mit jelent nem mindennapi vezetékneve? Hogy miként tudott leérettségizni már 16 évesen? Hogy mi az, ami igazán kikapcsolja? Mindjárt kiderül!
Vágólapra másolva!

1. Vezetékneve, a Cuoco olaszul annyit tesz, Szakács. Az édesapjának vannak olasz gyökerei, édesanyja angol és német felmenőkkel bír.

Kaley Cuoco az idei Golden Globe-partin Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

2. Alig volt hétéves, amikor megkapta első szerepét a Nincs menekvés című tévéfilmben. Két évvel később a Miért éppen Alaszka? című sorozatban is egy hétéves kislányt játszott, abban a furcsa hangulatú epizódban, amikor az éppen állapotos Shelley a mosodába járva minden alkalommal más korúnak látta még meg sem született gyermekét. Itt épp a barbizó Mirandával, Kaley Cuocóval futott össze:

3. Úgy tűnik, a szőke kislány Barbie-babával a reklámozók kedvence volt, Cuoco gyerekként nem kevesebb, mint hat Barbie-reklámban szerepelt.

4. Miután már gyerekkorában elhalmozták szerepekkel, hagyományos iskolába nem nagyon járt, jobbára magántanárok okítgatták a forgatási szünetekben. Talán ennek köszönhető, hogy a szokottnál korábban, már 16 évesen leérettségizett.

Az Agymenők csapatával 2016-ban Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

5. Később több sorozatban is komolyabb szerepet kapott, a Nőrület-ben és a Pimaszok-ban is láthatták a nézők, közvetlenül az Agymenők előtt pedig a Bűbájos boszorkák 22 epizódjában tűnt fel Billie Jenkinsként, akinek akcióiról itt látható egy összeállítás:

6. A Pimaszok színészeivel a mai napig jóban van, Amy Davidson a legjobb barátnője. Bár hat évvel fiatalabb nála, a sorozatban a nővérét játszotta.

7. A sorozatban már egybe is kelt, az életben úgy két évig titokban találkozgatott az Agymenők Leonardjával, Johnny Galeckivel. Cuoco 2010-ben mesélt először arról, hogy nem akarták bevinni a forgatásokra a kapcsolatukat, ezért állandóan letagadták mindenki előtt, hogy együtt vannak. A nő ezt egyre nehezebben viselte, de szerencsének tartja, hogy békében el tudtak válni.

Johnny Galeckivel Forrás: AFP/2017 Getty Images/Matt Winkelmeyer

8. Mielőtt úgy döntött, hogy minden idejét a színészetnek szenteli, vagyis egészen 2002-ig országos szinten is jegyzett amatőr teniszező volt, hároméves korában kezdte el tanulgatni a játékot.

9. A sport ma is jelentős szerepet játszik az életében, nemcsak kickboxol, de kiváló lovas is, fiatalabb korában számos díjugrató versenyen vett részt. Ma már inkább csak jótékonysági eseményeken szórakoztatja a közönséget, itt például Luke Skywalkernek öltözve ült lóra:

10. A dobolás teljesen kikapcsolja, azt mondja, tíz perc zenélés után egészen más ember lesz belőle. Akiket ez talán nem kapcsol ki annyira, azok a szomszédok!