Jóval idősebb férfival jött össze a Nagy Ő Natija

Vágólapra másolva!
Jákob Zoltánnak nem kellett, de aztán rátalált a szerelem A Nagy Őben megismert szőke szépségre.
Vágólapra másolva!

Nati is versenyzett Jákob Zoltán kegyeiért A Nagy Őben, és bár a milliárdos üzletember végül nem őt választotta, azért a szőkeség sem búslakodott. Az Egy este Lillánál! TikTok live show-ban elmondta: a TV2 műsora után, tavaly gyorsan rátalált a szerelem, ráadásul akkora tűzzel égett, hogy nagy terveket szövögettek. Aztán amilyen gyorsan jöttek ezek az óriási érzelmek, olyan gyorsan el is múltak, és Nati ma már ismét szingli.

A szőke, fiatal lány bevallotta, hogy egy 13 évvel idősebb férfival jött össze, akinek egy korábbi kapcsolatából már volt egy gyereke.

Mi fél évig voltunk együtt… A kapcsolatunknak novemberben lett vége. Nagyon jól éreztük magunkat, de kiütközött a korkülönbség, és ez okozta a végét a dolognak. Ő ugyebár 13 évvel idősebb volt nálam, volt gyereke is, és emiatt problémásabb volt

– kezdte az Egy este Lillánál! című műsorban Nati, aki azt is elárulta, hogy nem az volt a problémája, hogy az anyaszerepben is kipróbálta magát. Sokkal inkább az, hogy kiütköztek olyan különbségek, amelyek tönkretették a közös életüket, terveiket.

"Nem a mostohaanya szerep volt az, ami gondot okozott, szerintem én ezt a helyén tudtam volna kezelni. Inkább úgy mondanám, hogy túl nagy lánggal égett az elején a szerelmünk, és pár hónappal később kialudt. Elmúltak az érzelmek…"– fogalmazott Nati, aki egyébként azt is elárulta, hogy Szoboszlai Dominik nagyon tetszik neki, de egyelőre nem sikerült még összehoznia vele egy randit. 

Ellenben van valaki, aki elérhetőbb lehet a lány számára: Ő Hadas Alfréd, aki szintén a kamerák előtt vallotta be, hogy bejön neki Nati, és ha minden igaz, hamarosan élőben is fognak találkozni.

Szépségversenyen bukkant fel a napokban

Mint arról beszámoltunk, a napokban lezajlott a Miss World Hungary, a Magyarország szépe első szereplőválogatása, a próbálkozók közt pedig felbukkant egy ismerős arc, akit sokat láthattak a TV2 nézői. Kozelkin Natáliáról van szó, aki az utolsó pillanatig versenyben volt, egészen az utolsó forgatási napig úgy tűnt, őt ülteti majd be Jákob Zoltán a tűzpiros sportautójába.