Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

Vágólapra másolva!
Egyre több gyanús jel mutatja, hogy Binkhy jegyességének felbontásához köze van Marics Petinek. De ki ez a lány, akivel az énekest egyre többet látni?
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Marics Peti új barátnővel mutatkozott, legalábbis a Reddit kommentelői szerint: egy Binhky művésznéven ismert influenszer, énekesnő oldalán látták többször is a napokban. A fiatal lánynak vőlegénye volt, már jó ideje jegyben járt a párjával, és úgy tudni, már az esküvőt is elkezdték tervezni.

Állítólag a gyűrűt már nem hordja, és a közös fotóknak is nyoma veszett, minden korábbi, szerelmes képe hirtelen eltűnt a közösségi oldaláról. Mivel az utóbbi időben többször Marics Petivel mutatkozott, elkezdtek terjedni a pletykák arról, hogy az énekesnek köze lehet a lány szakításához, az esküvő lemondásához.

 

A Binhky néven ismert énekesnő is úgy érezte, hogy jobb, ha inkább privát oldalra állítja a közösségi fiókját, elkerülve a sok üzenetet, amit valószínűleg a történtek után kaphat, Marics Peti pedig elég sokáig csendben maradt, semmire nem reagált a megcsalással kapcsolatos pletykákra egészen a mai napig. Most előrukkolt egy beszélgetéssel, ami közte és a fiatal lány közt zajlott a megcsalásos pletykákkal kapcsolatban. Ezzel akarta jelezni, hogy egyikük sem érti, mi indíthatta el a botrányt, Binhky pedig nem akarja elhinni, hogy mindent elhisznek az emberek.

Ki ez a lány?

Binkhy neve ismerős lehet sokaknak, egyrészt egy ismert énekesnő, dalai hatalmas sikereket érnek el a YouTube-on. A legismertebb dala a Burai Krisztiánnal készült Tűz és Víz már közel 25 milliós megtekintésnél jár a videómegosztó oldalon. Az Instagram-oldalán elképesztően szexi képeket találni róla, cseppet sem fogja vissza magát. 

 

A képei nem sokat bíznak a fantáziára, hol a hatalmas melleit, hol szexi, hosszú combjait mutogatja. Az oldalát rendszeresen frissíti újabb és újabb merész képekkel, a követőtábora pedig egyre gyarapszik.

Lapozzon, a második oldalon még több szexi képet talál róla!