Kim Kardashian legjobb bikinis fotói

Vágólapra másolva!
Habár a valóságshow-sztár esetében már-már túlöltözöttségnek számít, ha fürdőruhát vesz magára, azért bikinis fotói között is vannak jól sikerült felvételek.
Vágólapra másolva!

A 35 éves sztár zsúfolt éveket tudhat maga mögött (2013 júniusában életet adott kislányának, North-nak, 2014 májusában férjhez ment a gyermek apjához, Kanye Westhez, 2015 decemberében pedig megszületett kisfiuk, Saint is), de szerencsére mindig szakít egy kis időt rá, hogy fürdőruhában, bikiniben vagy éppen anélkül kapja lencsevégre saját magát, és az elkészült műremeket azonnal feltöltse Instagram-oldalára.

TheWifeOfPablo

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Kardashiannek vannak ellendrukkerei és rajongói (mint arról nemrégiben beszámoltunk, Helen Mirren színésznő is közéjük tartozik, de a sztárnak az Instagramon például 73,6 millió követője van), de annyi biztos, hogy olyan jelenség, aki mellett nehéz szó nélkül elmenni. Mrs. West legutóbb ugyan egy nála kifejezetten szemérmesnek számító fényképet rakott ki (hiszen egyberészes fürdőruhában pózol), de az általa produkált bőséges termést átrostálva találunk ennél merészebb, sőt kifejezetten bizarr bikinis fotót is.

2015 januárjában például férje kedvéért egy szőrméből készült bikiniben pózolt a hóban, de az a fénykép se semmi, ahol egy inkább szado-mazo szexkosztümre, mint fürdőruhára emlékeztető szerelésben látható egy medenceparti tusoló alatt. Habár Kardashian impozáns feneke révén híresült el, azért szívesen mutogatja melleit is: tavaly augusztusi St. Barts-i nyaralásán például kifejezetten erre a területre koncentrált.

#NoFilter

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

A valóságshow-sztár természetesen azt is kizárólag fürdőruhában tudja bebizonyítani, milyen pompásan lefogyott a szülés után, így 2013 októberében, pár hónappal North West születése után egy csodás fehér darabban mutogatta híres hátsóját. De olyan is van, hogy egyszerűen elfelejti felvenni a bikinialsót, és csupán melltartóban ücsörög a strandon – ez a malőr egy héttel ezelőtt történt vele (valójában egy közelgő titkos projektjét harangozta be ily módon).

#secretproject ✨coming soon @mertalas @macpiggott #mertandmarcus

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,