Két remek fotót tett ki a Pletykafészek szépsége

Blake Lively terhes pocak bikini
Blake Lively attending the 'Cafe Society' premiere and the Opening Night Gala during the 69th Cannes Film Festival at the Palais des Festivals in Cannes on May 11, 2016 | Verwendung weltweit/picture alliance
Vágólapra másolva!
A Gossip Girl – A pletykafészek 28 éves sztárja kedves gyerekkori fotóval nosztalgiázott Instagramján.
Vágólapra másolva!

Blake Lively új filmjét, az egy nagy fehér cápa támadásáról szóló A zátonyt június 29-én mutatják be az amerikai mozik (a magyar nézőknek sajnos augusztus 11-ig kell várniuk rá), és a színésznő ebből az alkalomból saját Instagram-oldalát is felhasználta egy kis hírverésre – ráadásul úgy, hogy közben a Throwback Thursday „mozgalomhoz" (nosztalgiázós csütörtök) is csatlakozott.

There's only one thing more terrifying than this...

Blake Lively (@blakelively) által közzétett fénykép,

A fotómegosztó site-on a sztár először A zátonyból rakott ki egy képkockát: az egy sziklán szörfösruhában szorongó Livelyt láthatjuk rajta, amint rettegve nézi a körülötte köröző félelmetes tengeri ragadozó vízből kilógó, fenyegető uszonyát. „Csak egyvalami van, ami még ennél is borzasztóbb..." – hirdeti a mondat a fotó mellett. „...EZ!" – folytatódik a felirat a következő fényképnél, amelyen a színésznő még kislányként szintén egy zátonyon pózol, ám ezúttal A kis hableány című Disney-film kedves hőseinek társaságában.

...THIS

Blake Lively (@blakelively) által közzétett fénykép,

Nem tudni, hogy a sztár ironikusan arra célzott-e, hogy már gyerekként is hasonló borzalmakat kellett kiállnia, mint a közelgő cápás horrorban, esetleg arra, hogy borzasztó, mennyire előnytelen róla ez a régi kép – szerintünk viszont gyönyörű volt már kislánynak is, amin a csúf kilencvenes évek eleji frizura sem tud változtatni.