A pletykafészek sztárja kikészítette Jimmy Fallont

Blake Lively, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Vágólapra másolva!
A várandós Blake Lively a The Tonight Show műsorvezetőjének egy rendhagyó vetélkedő során okozott nehéz perceket.
Vágólapra másolva!

A 28 éves színésznő hétfőn volt Jimmy Fallon vendége a The Tonight Show-ban, ahol a házigazda kihívta egy Know It All nevű vicces vetélkedőre, melynek lényege, hogy a versenyzők több kategóriában összemérve a tudásukat, addig sorolják a szóban forgó neveket vagy szavakat, amíg csak tudják.

Mivel a Gossip Girl – A pletykafészek sztárja köztudottan nagy Harry Potter-rajongó, így nem túl meglepő módon a Harry Potter-karakterek kategóriát választotta, és nagyon lelkesen vetette bele magát a játékba – még le is szúrta Fallont, amiért nem mond elég jókat. Ezt a kört természetesen Lively nyerte, majd a versengés a „spanyol szavak", illetve a „négybetűs szavak" kategóriával folytatódott.

A két sztár vetélkedése természetesen végig nagyon vicces volt – hogy ki nyerte a játékot, az a fenti videó végén derül ki. Csak azt sajnáljuk, hogy végül nem került sor a Disney-filmek kategóriára, mert – mint arról nemrégiben egy Instagram-oldalára kitett fotóval maga rántotta le a leplet – Lively a Harry Potter-filmek mellett azoknak is nagy rajongója (főleg A kis hableánynak).

A boldog pár idén márciusban Forrás: Chris Kleponis / AFP

A felvételt pedig nemcsak azért öröm nézni, mert a színésznő egyszerűen elragadó rajta, hanem mert – bár egy remek szabású kék ruha van rajta – már jól látható bájos terhes pocakja. Idén augusztusban derült ki, hogy Lively második gyermekét várja férjétől, a szintén színész Ryan Reynoldstól. A pár első gyermeke, egy James nevű kislány 2014 decemberében született.