Michael Jackson sírt volna a Nagy Duett hallatán

Pachmann Rocky
Vágólapra másolva!
Három hete a legnézettebb műsor itthon, 1,5 millió követővel, talán azért, mert sok ismert médiaszemélyiség, celeb vígan csinál magából bolondot benne. Ezúttal is voltak jobb-rosszabb produkciók, a zsűrinek legkevésbé Keresztes Ildikó és Schobert Norbert tetszett, ők a Bad című dalra idétlenkedtek – majd Cooky megmutatta nekik, hogy is kellett volna csinálni.
Vágólapra másolva!

Miután a tévéző megtudta, hogy Szulák krémest készített a zsűritagoknak, Cooky pedig keménységet, szigort ígért, Peter Srámekék kezdték a show-t egy Ricky Martin-slágerrel: spanyol kiejtésükkel komoly gondban lennének a Rigó utcában. A karneváli hangulat során újfent bebizonyosodott, hogy Keleti Andrea jobban táncol, mint énekel, és ez így van rendjén. A maximális pontszámot kapták, 30-at adtak nekik, ennyit a sértődös francia keménykedéséről.

Lola nem volt elég Britney Forrás: TV2

Egy se hús, se hal páros jött, Lola és Markó eddig középmezőnyben evickélt. Most a Britney Spears-féle Baby One More Time volt a feladat, sajnos a szexisnek szánt Lolánál mindegyik táncosnője erotikusabban vonaglott, de párja legalább vicces volt szemüvegben, lúzer diákként. Szulák is észlelte, hogy Lola túl rendes kislány, hiányolta Spears dögösségét és gátlástalanságát a színpadról: hiába öltözött Lola csábos úttörőlánynak, legfeljebb Kaszát varázsolta el, szerinte titok van a lányban.

A Kacsatánc kemény 3 percet hozott Forrás: TV2

Utána Demcsák Zsuzsa testi épségéért kellett drukkolni, mert egy asztal tetején táncolt bő szoknyáját rázva, azonban fejmikrofonja halk volt, mert hallani alig lehetett – de a végén kezébe nyomtak egy rendes mikrofont. Cigányzenéjükre 29 pontot kaptak. A Fésűs-Berki páros a Kacsatáncot kapta, ez már akkor is rettenetesen hangzott, amikor egy hete kihirdették, akkor Nelly arcára volt írva minden. Rubint Rékáék jöttek, kellemetlen giccsparádéval feledtették a kacsákat, Berki zöld szakállát, de a zsűri felállva tapsolta őket – vagy a színpadra vonszolt lovat.

Tömény giccs, lóval Forrás: TV2

A Michael Jackson-féle Bad nem aratott nagy sikert a zsűrinél, pedig Schobert vicces szokott lenni iparkodásával, azzal, hogy egy abszolút nem neki való területen próbál bizonyítani. Az est legjobb hangja, Dér Heni jött, az ítészek inkább Kucserával foglalkoztak. „Pusztítóan béna vagy" – állapította meg Kasza, Szulák művésznő viszont védte: „Az ilyen típusú pasi bemegy, és ugranak le a bugyik" – jelentette be.

Pachmann Rocky Forrás: TV2

Pachmann Péter a Kárpátok Rockyja, a pannon Stallone volt soron, az Eye of the Tiger zenéjére bokszolt és énekelt, nagy sikert aratott azzal, hogy komfortzónáján bőven kívül mozogva sem alibizi le a produkciókat. A végére egy remek magyar sláger jött, az LGT Miénk ez a cirkusza, Hevesi Tamás jó volt benne, Kulcsár Edina pedig csinos, úgyhogy pár közepes előadás végére két vicces és ügyes fellépés maradt. Utóbbiak 29 pontot zsebeltek be a lehetséges 30-ból.

Övék volt a cirkusz Forrás: TV2

A zsűri tehát a Keresztes-Schobert duettnek adta a legkevesebb pontot, összesen 25-öt, ezt keverték a nézői voksokkal a show vége felé. Kiesett Markó Róbert és Lola, utóbbi nem merte elengedni magát, és hangban sem volt meggyőző.

Szavazzon!

Lola és Markó volt a legrosszabb?