Nagy Duett: 1,5 millió, Hajdú Péter: 850 ezer

Hajdú Péter
Vágólapra másolva!
A hét legnépszerűbb műsora A Nagy Duett volt, a TV2 show-ját 1 millió 483 ezer néző követte. A második helyen a Barátok közt végzett szintén egymillió feletti nézőszámmal, a dobogóra felfért a Kismenők. A TV2 hétvégén erős, a hétköznapokat az RTL Klub nyeri. Teljes lakosságban döntetlenközeli az állás, 18-49-ben az RTL-csoport dominál.
Vágólapra másolva!

A hetet ezúttal is A Nagy Duett nyerte, akárcsak a korábbi két hétben, az 1 millió 483 ezer nagyon szép szám - látszik, hogy esős, hideg vasárnap este volt. A második helyet az RTL Klub vitte el a Barátok közt-tel, a legnépszerűbb epizódot 1 millió 41 ezer néző követte. A harmadik helyen zárt a TV2 új tehetségkutatója, a Kismenők, Tilla csapatára 1 millió 14 ezren voltak kíváncsiak.

A TV2 erős a hétvégén, a nagy show-k mellett most debütált Hajdú Péter műsora, a Showtime Hajdú Péterrel - 848 ezren nézték az első részt a teljes lakosságból, ez az ötödik helyre volt elég.

Hajdú Péter műsora az ötödik lett a toplistán Forrás: Showtime Hajdú Péterrel

Hétköznap esténként többen választják az RTL Klubot, a toplistán ott van az Éjjel-nappal Budapest, a Farm és a Szulejmán. A közmédia legnézettebb műsora az Alpesi őrjárat volt, Gundel Takács Gábor műsora pedig továbbra is népszerű: a Maradj talpon! 531 ezer nézőt vonzott a Duna TV-re.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

18-49

Kereskedelmi célcsoportban is A Nagy Duett nyert, a Barátok közt a harmadik helyen zárt, a dobogóra viszont a Kismenők helyére az Éjjel-nappal Budapest került - a TV2 gyerek tehetséggondozója a tizedik helyre csúszott. A csoport toplistáján nem szerepelnek közmédiás műsorok, a Dr. Csont és a C.S.I. felfért a listára a Coolról.

Hétvége

A szombati grafikonon látszik, hogy teljes lakosságban milyen népszerű a Kismenők, magasan nyerte az estét. A műsor végén többen átkapcsoltak az RTL Klubra, Sebestyén Balázs házibuilját 503 ezren figyelték.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

Miközben az RTL Klub nyer hétfő és péntek közt, a hétvégi estéket a TV2 viszi el, ez világosan látszik a vasárnap esti grafikonon is. A Nagy Duett toronymagasan nyert, az RTL Klub csak Hajdú Péter műsora után tudta újra átvenni a vezetést.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

Ha a heti közönségarányt nézzük, kiderül, hogy teljes lakosságban az RTL Klub nyer, csak kicsivel előzte meg a TV2-t. A harmadik helyen a Duna TV végzett 6,7 százalékkal, a legnépszerűbb csatornák listáját pedig a Super TV2 és az RTLII zárja.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

A 18-49-es célcsoportban nagy fölénnyel nyert az RTL Klub, a harmadik helyen pedig a F+ áll. A célcsoportban a listát a Duna TV és az M2 zárja.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés