A 100 legjobb nő a tévéből: Poppy Montgomery

Poppy Montgomery
Vágólapra másolva!
A színésznőt leginkább a Nyomtalanul és a Felejthetetlen című sorozatok nézői ismerhetik. 21 éve forgat, 43 éves, és csinosabb, mint fiatalon.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 25. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Forrás: AFP

Poppy Montgomery a Nyomtalanul és a Felejthetetlen című sorozatok sztárja. Előbbi 2002 és 2009 között futott, 160 részben szerepelt, utóbbi meg 2011 óta van képernyőn, és 61 epizódot forgatott. Első tévés munkája 1994-ben volt, a Drága testek sorozatban tűnt fel, majd olyan szériák jöttek, amelyeket itthon nem láthattunk.

Forrás: AFP

Többször játszott már rendőrt, a Nyomtalanul-ban és másutt is. Szereti az efféle kemény nőket: "Lehet bennem egy nagy adag agresszivitás, amiért a producerek úgy gondolják, hogy a kezembe adnak egy pisztolyt, és

Átvitt értelemben ez más szerepeknél is működik, amikor valami híres embert játszom, például Marilyn Monroe-t vagy J. K. Rowlingot. Szeretek erős nőket játszani, szeretem azokat a nőket, akik helytállnak a férfiak világában, keményen viselkednek olyan helyzetekben is, amelyeket általában a férfiak szoktak megoldani" – nyilatkozta.

Forrás: AFP

A Felejthetetlenben látott karakterét szerencsére kedveli. „Sok minden van, amit szeretni lehet Carrie-ben. Ő igazán kemény, én pedig szeretem az akciójeleneteket csinálni; szeretem a szerencsejátékos vonalat;

Szeretem az egészet, tényleg sok örömöm van benne. Élvezem, hogy vörös a hajam, és nem kell rendőregyenruhát hordanom, mindenféle szokatlan dolgot csinálhatok. Carrie olyan ember, aki a saját szabályai szerint él, és ezt nagyon szeretem benne" – mondta róla.

Forrás: Picture-Alliance/AFP

Egy napig szívesen birtokolná Carrie képességét, mindenre kiterjedő memóriáját. Intenzív érzés lehet, nem hiszem, hogy sokáig bírnám. Szeretek megbocsátani az embereknek, és ha mindenre ilyen élesen emlékeznék, ez nem biztos, hogy menne - hisz ami Carrie-nek van, az nemcsak fotografikus memória, minden alkalommal, amikor visszaemlékszik valamire, nagyon mélyen át is éli a helyzetet. Ez egyszerre lenne hihetetlen és nagyon-nagyon bonyolult. Talán közhelyesen hangzik, de ez egyszerre lehet áldás és átok."

Forrás: AFP

Nézzünk pár érdekességet róla!

Eredeti neve Poppy Petal Emma Elizabeth Deveraux Donahue, így persze nem csinálhatott volna karriert, mert nincs ember, aki ezt megjegyzi.

Ausztrál. Sydney-ben született, egy piackutató és egy restaurátor lányaként.

Öten vannak lánytestvérek, egy fiútesó is van, őt Jethro Tullnak hívják, apuka nyilván szerette az együttest.

Poppy Montgomery Forrás: AFP

16 évesen már egyedül utazgatott, 18 évesen érkezett Los Angelesbe.

Julia Robert volt menedzsere látott benne lehetőséget Hollywoodban.

Szeret fotózni, lovagolni, jógázni.

Nem csak az Origo, a Maxim magazin is beválasztotta a 100 legszebb nő közé.

Forrás: CBS

Első férje Adam Kaufman színész volt 2005 és 2011 között, tőle egy fia született.

Elvált, majd megint férjhez ment, már három gyere van, 42 évesen szülte a harmadikat, a kis Gus Monroe Deveraux Sanfordot.

Második esküvője Disneylandben volt.

Kettős állampolgár. 2013-ban elhagyta Los Angelest, New Yorkban él – és forgat.

Poppy Montgomery Forrás: AFP/Valerie Macon

Poppy Montgomery Forrás: CBS
Forrás: CBS
Poppy Montgomery Forrás: CBS