A 100 legjobb nő a tévéből: Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea
Vágólapra másolva!
A tévéző a legtöbbször csak a szigorú vagy érzelemmentes hírolvasót látja benne, de ennél azért jóval több. Abban pedig nincs vita, hogy a TV2 Tények műsorának arca ott van a száz legszebb nő között, aki képernyőre került az elmúlt pár évben.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 24. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

1992-ben a Szegedi Kábeltévénél kezdett dolgozni, gimnazista volt, véletlenül csöppent bele. „Szeged nem kis város, de azért nem is olyan nagy, hogy ne lenne az embernek számos ismerőse: valaki mondta, hogy van ilyen lehetőség, én pedig mentem.

Beszélgetős magazinműsorom volt a tévénél, a város dolgait érintő témákkal foglalkoztunk, de azért ott is fel kellett készülni. Közben az MTV szegedi stúdiójába is bedolgoztam, nagyon jó iskola volt. Jóformán diplomaszerzésig dolgoztam a szegedi médiában" – mesélte korábban az Origónak.

Forrás: TV2

Egy orvosi intézetet mutatott be sajtóanyagon, kérésre, ez került a TV2-höz. Akkor már orvosként, a belgyógyászaton dolgozott, és eszébe sem jutott, hogy országos szinten tévézzen. Felhívták, hogy tetszik nekik a hangja, a karaktere, küldjön önéletrajzot, demokazettát. „Egy hét után újra jelentkeztek, hogy menjek meghallgatásra, mert úgy gondolják, hogy

Persze volt beszédtechnika, miegymás, azaz profibban mentek a dolgok, mint korábban. Bárdos András akkor még nem volt ott, Pálffyval kezdtem a munkát, ő nagyon sokat segített. 2002 január elején voltam először képernyőn a Tv2-n, de nem csak híreket mondtam: kiküldtek terepre, riportokat készítettem, sőt, vágtam is" – emlékezett a kezdetekre.

Forrás: TV2

Egy időben sok baja volt a bulvárral, folyamatosan voltak perei, mesélte az Origónak. „Azt megértem, hogy közszereplőként valamilyen szinten ki kell elégítenem az olvasók, nézők kíváncsiságát, de néha a lapok átlépnek egy határt, méghozzá ízlésbeli határt.

ha életemről kérdeznek, ismeretlen embereknek nyílok meg, nekik mesélek az életemről, de azt nem tudom megérteni és elfogadni ha szülésem után fotósok, újságírók próbálnak bejutni a klinikára, megzavarni a legintimebb pillanatainkat. Az rendben, hogy megírják, hogy elváltam, hogy szültem, de minek fotó az újszülött kislányunkról? Azt gondolom, érthető, ha vannak olyan dolgaink, pillanataink, amelyeket szeretnénk magunknak megőrizni" – mondta.

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea

Magánéletét illetően annyit tudunk, amit megmutat a színes magazinoknak. 2006-ban ismerkedett meg Bochkor Gáborral, akitől 2007 áprilisában megszületett a kislányuk, Nóri.

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea

A híradós kedvelői szerencsések, mert szinte naponta láthatják, ezernyi ruhában tűnt fel a sok év alatt.

Pirosban Forrás: TV2
Mintásban Forrás: TV2
Gálaruhában Forrás: TV2
Kócos fejjel Forrás: TV2
Rendezetten Forrás: TV2
...és teljes alakban Forrás: TV2