Kitálalják Whitney Houstonék botrányait

Vágólapra másolva!
Az utóbbi években drogproblémáik, családi veszekedéseik és rendőrségi ügyeik miatt címlapszereplővé vált házaspárral egy új realityben is találkozhat a közönség.
Vágólapra másolva!

Whitney Houston és férje, a szintén énekes Bobby Brown életéből hat hetet villant fel az amerikai Bravo csatorna új sorozata, amely a tervek szerint 2005 tavaszán kerül adásba.

A tíz részes produkciót 2004 első felében kezdték forgatni a família egyik válságos időszakában, amikor főként Bobby Brown hívta fel magára a figyelmet. Az énekesnek ekkor több rendőrségi ügye volt egyszerre, felesége drogelvonóra kényszerült, ráadásul magánéletüket, akárcsak korábban többször, családi veszekedések terhelték.

A Bravo közlése szerint a Being Bobby Brown (kb.: Az élet Bobby Brownként) című széria bemutatja, hogyan próbált a sztár kilábalni a krízisből és újraindítani zenei pályafutását, ami a nyolcvanas években ívelt fel a New Edition nevű R&B együttesben. A később szólókarrierbe kezdő Brownról azonban az utóbbi években elsősorban botrányai miatt lehetett olvasni.

2004 májusában felesége bántalmazásáért kellett bíróság elé állnia, februárban egyik régi kapcsolatából született gyermeke tartásdíjának visszatartása miatt rövid időre börtönbe került, még korábban pedig gyorshajtás, ittas vezetés és gyorshajtás miatt is felelősségre vonták.

"A Being Bobby Brown közelről mutatja be a nyilvánosságnak, milyen az ha valaki egyszerre popikon és rossz fiú" - közölte a Bravo elnöke, Lauren Zalaznick. A csatorna vezetője azt ígéri, a közönség tanúja lehet a művész küzdelmének, aki meg akar tisztulni, és családjáért, a boldogabb jövőért rendbe akarja tenni életét.

"A Bravo célja, hogy részletes betekintést nyújtson a kreatív emberek belső világába" - fogalmazott a kereskedelmi tévé első embere.