Letartóztatták Whitney Houston férjét

Vágólapra másolva!
Droggal való visszaélés miatt az atlantai városi börtönbe vitték Bobby Brown énekest.
Vágólapra másolva!

Kábítószerbirtoklás és közlekedési szabálysértés miatt az atlantai rendőrség őrizetbe vette és a városi börtönbe szállította Whitney Houston férjét, Bobby Brownt. Az énekesnél marihuánát találtak, és azt is felrótták neki, hogy túl gyorsan vezetett, ráadásul jogosítvány, és biztosítás nélkül.

A 33 éves férfinak, akinek feleségével közös háza van Atlantában, többek közt az egyik szomszédos körzet rendőreivel is volt már hasonló ügye, ami még mindig nem zárult le. Bobby Brownt 1996 tavaszán a georgiai DeKalb megyében ugyancsak szabálytalan közlekedés, valamint ittas vezetés miatt büntették meg. 1998-ban pedig Floridában tartóztatták le ugyanezért. Az énekes akkor összetörte felesége sportautóját is. A vétségért öt napot kellett börtönben töltenie, majd próbaidőre elengedték. Brownt egyszer Whitney Houstonnal együtt is letartóztatták, 2000-ben az Egyesült Államok vámhatóságai úgy találták, hogy a Bahamákról hazatérő házaspár megszegte a behozatali törvényeket.

Brown, énekesként, a nyolcvanas években élte fénykorát, amikor a New Edition nevű együttes tagja volt. Brown még csak 14 éves volt, amikor Candy Girl című daluk a slágerlista első helyére került.