[Vége] Ingyen beszerezhető az Alien: Isolation

alien isolation videojáték sega creative assembly
Alien: Isolation
Vágólapra másolva!
Kiemelkedő túlélőhorrort osztogat egy napon át számítógépekre az Epic.
Vágólapra másolva!

Friss lendülettel kezdte a hetet az Epic Games Store karácsonyi játékosztogatása, a hétvégén kínált The Long Dark és Defense Grid: The Awakening után a 2014-ben óriási sikert aratott Alien: Isolation belső nézetes horrorjáték igényelhető a számítógépes játékbolttól. Az ajánlat 2020. december 22. délután 5 óráig él, szokás szerint a termék örökre hozzáadódik az igénylők felhasználói fiókjaihoz.

Alien: Isolation Forrás: Creative Assembly

A Creative Assembly által fejlesztett, több az év játéka elismerést is megszerzett Alien: Isolation a belső nézetes túlélőhorrorok egyik királya, az Alien franchise részeként megjelent talán legjobb játék, tizenöt évvel az eredeti filmklasszikus után játszódik.

Az időközben felnőtt és a Weyland-Yutanihoz leszerződött Amandy Ripley értesülései szerint megtalálták a Nostromo feketedobozát, majd a mindentől távol eső, jó ideje közel elhagyatott Sevastopol kereskedelmi állomásra vitték. Ellen Ripley lánya természetesen minden áron fényt kíván deríteni az anyja eltűnésének rejtélyére, azonban az űrállomásra lépését követően gyorsan szembetalálja magát a megtestesült terror Xenomorph-al.

A csúcsragadozóval való küzdelem esélytelen, csak lopakodással és improvizációval élheti túl a kalandot.

Alien: Isolation minimum gépigény:

  • 32 bites Windows 7
  • Intel Core 2 Duo E8500 vagy hasonló processzor
  • 4 GB memória, 35 GB tárhely
  • AMD Radeon HD 5550 vagy NVIDIA GeForce GT 430 videokártya

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!