A Samsungot zavarja, hogy bombaként használják mobilját

samsung gta v bomba
Vágólapra másolva!
Nemrég egy játékos olyan rajongói kiegészítőt készített a Grand Theft Auto V című videojátékhoz, amivel bombaként használhatók a játékbeli Samsung Galaxy Note 7 telefonok. A gyártó elkezdte eltávolíttatni YouTube-ról a játékból rögzített ilyen videókat.
Vágólapra másolva!

A Samsung Galaxy Note 7-et övező botrány remek táptalajt adott az internetezőknek arra, hogy különféle mémekkel csúfolják ki a telefonokat, és ezáltal a gyártót is. Az egyik legerősebb tartalom a népszerű Grand Theft Auto V videojátékba került be: egy modot feltelepítve a játékos besétálhat a fegyverboltba, ahol megveheti a Galaxy Note7-et, utána azt pedig bombaként használhatja.

Valójában azt a Sticky Bomb nevű fegyvert cserélte le Note7-re a készítő, amit a játékos felerősíthet bizonyos tárgyakra, majd az egy idő után magától robban. Lehetséges viszont egyszerűen csak bedobni a tömegbe.

A dél-koreai gyártó leszedette a YouTube-ról a mod készítője által feltöltött videót. Már csak egy üzenetet látunk helyette, mely szerint a gyártó szerzői jogsértés miatt kérte annak eltávolítását. Ez azért kérdéses, mert a videó egyértelműen egy valós helyzet paródiája, és a készítő nem másolt védett audió-, vagy videótartalmat sem.

Természetesen nem ez az egyetlen ilyen videó, ezért a Samsung gyakorlatilag szélmalomharcot vív, ha mindet szeretné kipucolni a videómegosztóról. Természetesen a kiegészítő továbbra is letölthető és telepíthető.