Vágólapra másolva!
Hihetetlen botrányba fulladt a Kazincbarcika és a Budapest Honvéd bajnokija a labdarúgó NB II-ben, ami miatt a játékvezető félbeszakította a meccset.

A Ripost szúrta ki, hogy negyedórával a rendes játékidő vége előtt a hazai kapu mögötti vendégszektorba - egyelőre nem tudni, miért - betörtek a biztonsági szolgálat emberei. Könnygázt is használtak, a kispesti drukkerek többsége lemenekült a lelátóról. Nem sokkal később aztán néhány kispesti drukker ellentámadásba kezdett. Elzavarták a sárgamellényeseket, sőt, a pálya sarkára is betörve, a szögletzászlót is kitépve bekergették őket az oldallelátó kerítése mögé. 

A lap beszámolója szerint a botrányos jelenetek nagyjából tíz percig tartottak, utána csillapodtak a kedélyek és a felháborodott vendégszurkolók visszamentek a helyükre.

Kazincbarcika, Budapest Honvéd, balhé
Óriási balhé tört ki a Honvéd meccsén
Fotó: YouTube/@budapesthonvedfc

A mérkőzésről a YouTube-on élő közvetítés volt, ám a videót percekkel cikkünk kiadása előtt annak tulajdonosa eltüntette a videómegosztóról. A balhéról azonban a csakfoci.hu megosztott két videót is, amelyeken jól látható, hogy az egyik őr nekifutásból belerúg az egyik szurkolóba. 

Merkantil Bank Liga NB II, 30. forduló:
Kazinzbarcika - Budapest Honvéd 1-0 (0-0)