"Menj és akaszd fel magad" - óriási botrányt okozott egy 13 éves szurkoló

Carlisle United v Stockport County - Sky Bet League 2 Play-Off Final Football League League 2 Soccer Sunday 28th May 2023 Carlisle United vs Stockport County Sky Bet League 2 Carlisle United Play-Off Final Stockport County Wembley Stadium London Tom West/
Carlisle United fans celebrate during the Sky Bet League 2 Play-Off Final between Carlisle United and Stockport County at Wembley Stadium, London on Sunday 28th May 2023. (Photo by Tom West/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol harmadosztályban lejátszott Carlisle United-Port Vale futballmérkőzésen egy 13 éves szurkoló botrányosan sértegette az ellenfél játékosát. A fiatal drukker nem úszta meg büntetlenül, eltiltást kapott a viselkedése miatt.

Egy 13 éves fiú okozott botrányt az angol focimeccsen

A 13 éves Carlisle-drukker az újév első napján lejátszott mérkőzésen a vendégcsapat kapusát, Connor Ripleyt zaklatta.

"Menj és akaszd fel magad" -

üvöltötte a kamasz az ellenfél játékosának, aki nyilvánosságra hozta a botrányos esetet, amely után a rendőrség azonosította a szurkolót.

A Carlisle csapata a történtek után bocsánatot kért a Port Vale együttesétől és a drukker által sértegetett kapustól, mondván a fiatal fiú a minősíthetetlen megjegyzésével szégyenbe hozta a klubot. A szurkolót a Carlisle eltiltással büntette, de arról egyelőre nincs információ, mennyi ideig nem látogathatja kedvenc csapata meccseit.

"Mindenki tudja, hogy a Brunton Parkban pozitív fejleményeket tapasztalhatunk a mérkőzések hangulatát és a szurkolók viselkedését illetően, de továbbra is rendszeresen előfordulnak rendbontások és visszaélések.

olvasható a Carlisle közleményében.

Mióta a botrányos esetre fény derült, a Port Vale kapusa számos Carlisle-szurkolótól kapott támogató megjegyzéseket, ugyanis a 30 éves futballista a meccs után a közösségi médiában is beszámolt a történtekről.