Kapura sem nézett, úgy lőtt bombagólt a Real Madrid világsztárja - videó

Casemiro Benzema Real Madrid 2019
Karim Benzema and Casemiro of Real Madrid talking during the Liga match between Villarreal CF and Real Madrid CF at Estadio de la Ceramica on September 1, 2019 in Villareal, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem csoda, hogy a Real Madridnak jó hangulatban telnek az edzései, hiszen a klub már biztos bajnoknak mondhatja magát és a BL-döntőbe is bejutottak.

Casemiro, a csapat középpályása úgy lőtt gólt az edzésen, hogy közben a kapura sem nézett.

A szórakoztató mozdulatsort brazil honfitársától, Roberto Firminótól leshette el, aki rendszeresen úgy lő gólt az üres kapura a Liverpoolban és a válogatottban is, hogy elnéz a másik irányba, miközben bepasszolja a labdát a hálóba.

A Real Madrid hiába kapott ki vasárnap este 1-0-ra az Altlético Madridtól, már korábban behozhatatlan előnyre tett szert a La Ligában.

Az utolsó három fordulóban a Levente és a Cádiz személyében két kiesésért harcoló ellenfele lesz, majd jön a BL-indulásra még minimális eséllyel bíró Real Betis elleni utolsó fordulós találkozó.

Carlo Ancelotti együttese május 28-án a Bajnokok Ligája döntőjének megnyerésével teheti fel a koronát fantasztikus szezonjára, de ehhez még a Liverpoolnak is lesz egy-két szava.