Ibrahimovic brutálisan fejbe rúgta az ellenfelét - videó

fbl Horizontal
AC Milan's Sweden's forward Zlatan Ibrahimovic leaves the pitch at the end of the UEFA Champions League Group B football match between FC Porto and AC Milan at the Dragao stadium in Porto on October 19, 2021. (Photo by FERNANDO VELUDO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában az AC Milan 1-0-ra kikapott a Porto otthonában. A meccs hajrájában az olasz csapat sztárja, Zlatan Ibrahimovic alaposan fejbe rúgta az ellenfelét, de a játékvezetőtől csak sárga lapot kapott a szabálytalanságért.

A milánói együttes 40 éves sztárja csereként lépett pályára a második félidőben, de ő sem tudott segíteni a csapatán, amely a harmadik csoportmeccsét is elveszítette és a kiesés szélére sodródott.

A svéd futballista a hajrában egy durva szabálytalansággal hívta fel magára a figyelmet, a 87. percben arcon talpalta a portugálok játékosát, Chancel Mbembát.

A játékvezető csak sárgát adott Ibrahimovicnak, aki így megúszta a kiállítást. Érdekesség, hogy a keddi játéknapon, az Atlético Madrid-Liverpool rangadón is volt egy hasonló megmozdulás, amely során Antoine Griezmannt azonnal kiállította a bíró.