Vágólapra másolva!
 

Az FC Szöul dél-koreai csatára, Park Cho Young az AS Monacóba tart. A Hull City megszerezte a Young Boys guineai védőjét, Kamil Zayatte-ot. A Newcastle United új kontraktust ajánlott csatárának, Michael Owennek.

A Borussia Mönchengladbach leigazolta az SC Heerenveen amerikai középpályását, Michael Bradleyt. Az AS Nancy szerződtette a másodosztályú Angers kameruni csatárát, Paul Alo'o Efoulout. Az RC Lens balhátvédje, Nadir Belhadzs a Portsmouth FC-ben köthet ki.

Az Ajax Amsterdam spanyol támadója, Luque a Málaga CF-be került. A Tottenham Hotspur megvette a Manchester City horvát védőjét, Vedran Corlukát. Az Olympique Marseille kölcsönvette a Derby County védőjét, Tyrone Mearst.

Az Udinese leigazolta a Napoli védőjét, Maurizio Domizzit, a nápolyi gárda viszont megszerezte a Reggina hátvédjét, Salvatore Aronicát.

A VfL Wolfsburg új szerzeménye az Arminia Bielefeld védője, Bernd Korzynietz, illetve az FC St. Gallen kapusa, Marwin Hitz. Az AS Saint-Etienne leigazolta a Lille OSC belga csatárát, Kevin Mirallast. A Liverpool FC megvette az RCD Espanyol szélsőjét, Albert Rierát, és cserébe az ír jobbhátvédet, Steve Finnant adta a barcelonaiaknak.

A Hertha BSC megszerezte a Liverpool FC ukrán csatárát, Andrij Voronyint. A West Bromwich Albion kölcsönvette a holland AZ Alkmaar védőjét, Ryan Donkot. Az 1. FC Köln macedón védője, Alekszander Mitreszki a másodosztályú 1. FC Nürnbergbe szerződött.

A Lazio kölcsönadta védőjét, Guglielmo Stendardót a Leccének. A Genoa kölcsönvette a Palermo szerb középpályását, Bosko Jankovicot, illetve a Real Zaragoza argentin csatárát, Diego Militót. A Siena új igazolása a Dinamo Bucuresti védője, Cosmin Moti. A Chievo Verona kölcsönbe megkapta az AS Roma támadóját, Mauro Espositót. A Sunderland AFC védője, Danny Higginbotham a Stoke Citybe igazolt.

A Real Madrid brazil focistája, Robinho a Manchester Cityben kötött ki, közel 40 millió euróért, ami új brit átigazolási rekord. A Manchester United végül megszerezte a Tottenham Hotspur bolgár támadóját, Dimitar Berbatovot, a vételár 38 millió euró volt.

A Rangers FC gaboni csatára, Daniel Cousin a Hull Citybe igazolt. A Newcastle United leigazolta az RC Deportivo csatárát, Xiscót, illetve a Valencia CF uruguayi középpályását, Ignácio Gonzálezt. Az Everton FC megszerezte a Standard Liege középpályását, Marouane Fellainit.

A Real Betis leigazolta a Real Zaragoza spanyol válogatott támadóját, Sergio Garcíát. Az RC Deportivo a mexikói Atlas argentin középhátvédjével, Diego Colottóval erősített. A Recreativo Huelva megszerezte az RC Lens elefántcsontparti támadóját, Kanga Akalét.

www.infosport-focivilag.hu