Vágólapra másolva!
Az Australian Open első fordulójában a brit Jack Draper ötszettes küzdelem után jutott tovább. A rekkenő hőségben lejátszott meccset követően a 22 éves játékos annyira kimerült, hogy elhányta magát.

Élete első győzelme után elhányta magát a brit teniszező

Jack Draper ötszettes maratoni küzdelemben győzte le az amerikai Marcos Giront a melbourne-i hőségben. A 3 óra 20 perces csata izzasztó körülmények között, 31 fokos időjárásban zajlott, amely érthetően alaposan megviselte a játékosokat.

A brit teniszező, miután kezet fogott az ellenfelével, az egyik kukához sietett, mert nem tudta visszatartani a hányást.

Jack Draper rosszul lett a meccs után Forrás: AFP/William West

emlékezett vissza rosszullétére Draper, akinek a Giron elleni volt pályafutása első főtáblás győzelme az Australian Openen.

Meccs közben is rosszul lett a brit teniszező

A 22 éves játékos a mérkőzés közben is rosszul érezte magát, mellkasi fájdalmat érzett, ezért orvosi szünetet kért, hogy megmérjék a vérnyomását.

Jack Draper hatalmas szenvedés árán nyerte meg élete első meccsét az Australian Openen Forrás: AFP/William West

Meg kell találnom a megoldást az ilyen helyzetekre, mert ez máskor is biztosan megtörténik majd. A fájdalom a hátamon mutatkozott meg, nem tudtam kiegyenesedni. Szerintem ezt teszi velem a stressz. Miamiban néhány évvel ezelőtt összestem. Azóta nyilvánvalóan fejlődtem, még több szenvedést bírok elviselni és kezelni" - árulta el Draper.