Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója, Mike Shinoda

Mike Shinoda performs live in Moscow stage concert landscape HORIZONTAL performance baseball cap Linkin Park
5623202 01.09.2018 Singer, musician Michael Kenji "Mike" Shinoda performs at the Adrenaline Stadium in Moscow. Eugene Odinokov / Sputnik
Vágólapra másolva!
Mike Shinoda, a Linkin Park alapítója, énekese, dalszerzője és zenei producere 2019 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.
Vágólapra másolva!

A Linkin Park alapítója, zeneszerzője, producere és énekes-rappere, Mike Shinoda most jelentette be a 2019 márciusában induló európai turnéját, amely az óriási sikerrel zajló észak-amerikai Monster Energy Outbreak Tour folytatása. Az európai koncertekre jegyek november 30-án, péntek 10 órától kaphatók a zenész honlapján, és november 27-én, 10 órától a Linkin Park Underground (LPU) rajongói klubtagok elővásárlási lehetőségével együtt. A Shinoda-turné

budapesti állomása 2019. március 12-én lesz,

amire a Live Nation oldalán, itt és itt lehet jegyet venni november 30-án, 10 órától. (A regisztrált Live Nation-tagoknak is lehetőségük lesz már a hivatalos jegyértékesítés előtt megvásárolni belépőiket, november 28-án 10 órától.)

Mike Shinoda Forrás: Live Nation

Idén jelent meg Mike Shinoda nyers és inspiráló szólóalbuma, a Post Traumatic, ami széleskörű elismerést hozott: többek között a New York Times, a Rolling Stone, a Time, a Forbes, a GQ, a People, a Newsweek, az Entertainment Weekly és az LA Times kritikusai csak jókat írtak róla.

Mike Shinoda dalszövegíró, előadóművész, lemezkiadó, filmrendező és vizuális művész. De leginkább a Grammy-nyertes rockzenekar, a Linkin Park együttes vezetője, akik több mint 55 millió lemezt adtak el világszerte. Komoly rajongótáborral rendelkeznek, és a Facebookon a legkedveltebb zenekar címet is elnyerték. Napjainkig

több mint 5,5 milliárd youtube-os megtekintést gyűjtöttek össze.

Shinoda a banda egyik alapító tagja, amely a század legjobb debütáló album eladását mondhatja magáénak a Hybrid Theory anyaggal, amelyből csak az Egyesült Államokban több mint 10 millió példányt értékesítettek. Telt házas stadionturnék és olyan rangos díjak kötődnek a nevükhöz, mint 2 Grammy, 5 American Music, 14 MTV, 3 World Music díj, vagy legutoljára az év rock albuma díj a hetedik, One More Light című stúdióalbumért. Mike Shinoda 2005-ben indította el első szólóprojektjét Fort Minor néven, és a The Rising Tied anyaggal komoly sikereket ért el. A Where'd You Go kislemez a Billboard-lista 4. helyéig jutott, és több mint 10 millió YouTube-megtekintéssel rendelkezik.

A Linkin Park énekese, Chester Bennington halála óta eltelt hónapokban Mike Shinoda a művészetekbe menekült a gyász feldolgozását segítendő. Az eredmény a kritikusok által elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, egy intenzív és személyes vallomás, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!