Chester Bennington nem kábítószerezett, mielőtt megölte magát

Chester Bennington
Linkin Park plays O2 Arena on 23/11/2014 at O2 Arena, London. Persons pictured: Chester Bennington, Chester Charles Bennington.
Vágólapra másolva!
A boncolási eredmények alapján Chester Bennington nem használt kábítószert, mikor idén júliusban Los Angeles-i otthonában felakasztotta magát.
Vágólapra másolva!

A TMZ megszerezte Chester Bennington, a Linkin Park egykori énekesének boncolási jelentését. Ebből többek között az is kiderül, hogy találtak alkoholt a szervezetében, azonban kábítószer nyomát nem. A vizsgálat végeredménye szerint Chester Bennington

nem volt kábítószer hatása alatt, mikor végzett magával.

A toxikológiai vizsgálatban legalább három teszttel ellenőrizték Bennington vérét a különböző kábítószerek után kutatva. Egy teszt kimutatott valamennyi ecstasyt, másik kettő viszont nem, így a végeredmény szerint nem volt kábítószer a szervezetében. Némi alkoholt viszont fogyasztott. Erre utal az is, hogy a rendőrök a lakásban egy üres és egy félig teli sörösüveget is találtak. Azonban a jegyzőkönyv szerint a Bennington vérében talált alkoholmennyiség nem volt elegendő ahhoz, hogy az befolyálja viselkedését.

Chester Bennington a Linkin Park egyik, 2014-es koncertjén Forrás: AFP/NurPhoto/Avalon/Julie Edwards

Az énekes már évek óta küzdött a depresszióval és az alkohollal. Halála előtt is kezelés alatt állt. Egyébként felesége szerint nagyjából fél éve volt tiszta.

Korábban antidepresszánsokat szedett,

de ezeket már halála előtt több mint egy évvel letette. A helyszíni jelentés alapján Bennington egy fekete bőrövvel akasztotta fel magát. Az előző napi, Phoenixi utazás beszállókártyája még zsebében volt. Búcsúüzenetet nem talált a rendőrség, csak egy kézzel írt, valószínűleg önéletrajznak szánt írást.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!