Háromórás koncerttel emlékeztek Chester Benningtonra

Linkin Park
HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 27: Musicians from Linkin Park; Dave Farrell, Joe Hahn, Brad Delsen, Rob Bourdon and Mike Shinoda perform during the "Linkin Park And Friends Celebrate Life In Honor Of Chester Bennington" event at the Hollywood Bowl on October 27, 2017 in Hollywood, California. Christopher Polk/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Linkin Park egykori frontembereChester Bennington előtt tisztelegtek a zenészek Los Angelesben október 27-én. Több zenekar is színpadra lépett, de a legkiemelkedőbb esemény a Chester Benningtonnak írt dal, a Looking for an Answer debütálása volt, amit az együttesből Mike Shinoda adott elő.
Vágólapra másolva!

Chester Bennington öngyilkossága után pénteken lépett fel először a csonkán maradt Linkin Park. Az együttes még szeptember közepén jelentette be, hogy énekesük emlékére nagyszabású koncertet szerveznek Los Angelesben.

A pénteki koncert

háromórás volt,

és a Linkin Park zenészeivel fellépett többek között a Blink 182, Alanis Morisette, a No Doubt, a Sum 41, a Bring Me The Horizon és a System Of A Down is. A színpadra lépett Chester Bennington özvegye is, aki méltatta férje és a Linkin Park munkásságát. Emellett persze beszélt a mentális egészség fontosságáról is, hiszen Bennington öngyilkosságához elsősorban súlyos depressziója vezetett.

A koncert egyik csúcspontja Mike Shinoda szólója volt, amikor a Looking for an Answer című dalt énekelte el, amit Bennington emlékére írtak. Ez volt az első alkalom, hogy a közönség hallhatta a szerzeményt.